kaozz

Men heeeej! Förlåt för min frånvaro haha! Börjar bli standardstarten här :)) Men denna vecka har verkligen varit sååå stressig och jag har knappt hunnit sova. Men nu är jag här igen! 
 
Har varit i skolan, i stallet och pluggat nästan varje dag. på onsdag skulle jag träffat andreas men det blev inställt så jag träffade pacha istället. Sen på torsdag var det studentfest med 80-talstema och det var superkul! La mig 4 och gick upp 7 och gick till skolan sen. Så igår var jag et vrak typ och däckade så fort jag kom hem från stallet på kvällen. 
 
Idag händer inget speciellt. Ska typ städa, plugga, fixa stallet, rida, duscha. Är bjuden på fest men orkar verkligen inte dra dit. Imorgon har jag stallmorgonen, massa plugg och hockeymatch att gå på. Så då vill jag inte vara bakis. 
 
Har bilder från veckan som jag lägger in här senare, men just nu vill ingenting samarbeta så här är en gammal bild haha
 

Veckoschema v. 39

Hej, dagen har varit rätt bra. Varit så jääääkla trött så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig redan nu. Tänkte bara blogga lite snabbt innan. Men skolan gick bra och även stallet. 
 
Här kommer veckoschemat som det ser ut just nu. 
 
Mån: skola 8.30-11.00, stallet - dressyr
Tis: skola 9.15-15.35, stallet - vila/uteritt, va med Andreas
Ons: skola valfria tider, stallet - jogg
Tors: skola 8.30-15.15, stallet - vila, studentfest! 
Fre: skola 9-16, stallet - hoppning/jogg 
Lör: stallet - dressyr/hoppning
Sön: stallmorgonen - uteritt
 
Skola, stall, hänga med Andreas och studentfest är alltså vad som händer denna vecka för att sammanfatta snabbt. 
 
Nu ska jag sova <3
natti
 

välförtjänt

Hejsan! Vaknade 5.30 imorse av en mardröm och tyckte inte det var någon idé att somna om då jag ändå inte vågade haha! Så jag gick upp, gjorde gröt och åt innan jag cyklade till stallet. Tog ut pauline, red lilleman, tog ut honom, fixade stallsysslorna och cyklade hem. Duschade och tvättade håret, sen satte jag mig och skrev klart en uppsats + lämnade in den och började skriva om en engelskabok. 
Allt det hann jag innan 10.00. 
 
Så nu har jag chillat lite sen gjorde jag chokladbollar och nu känner jag mig förtjänt av att äta chokladbollarna, dricka min nocco och se på svenska hollywoodfruar! Resten av dagen kommer jag nog ta det rätt lugnt, kanske städa och troligtvis plugga lite mer. Ska ta in lilleman ikväll också. 
 
Men hörrni, vi hörs senare, kramiskramiskramis
dubbelhundis