wish - hemsida vs verklighet

Okej, nu har jag köpt lite grejer från wish och fått hem och känner nu att jag kan ge mina åsikter om hemsidan och sakerna. Så här är lite jämförelser med saker jag köpt. 
 
först ut är denna playsuit för 79kr (skriver ej med fraktkostnaderna på någon, det får ni kolla själva:)) som finns häääär
detta är min. Den är faktiskt väldigt lik, men jag  har inte använt den än då urringningen går enda ner till snörningen i midjan :)) Och "Shorts delen" är extremt kort och "flowy" så rör man sig så visar man allt :)) haha men den är snygg och bekväm ändå. Men får typ ha kläder under den för att kunna bära den utan risk att flasha allt :)) 
 
denna playsuit är nästa plagg. 65 kr finns häär
 
(ljuset där jag har tagit alla bilder på plaggen är ju värdelöst, så det gör inte plaggen till rätta!) Den här älskar jag! Köpte i M och den är liiiite liten, men annars är den jättenice. Extremt tunn också så man kanske inte kan ha skrikrosa underkläder under, men den är ändå bra. Bekväm och sitter snyggt. 
 
 
39kr här
 
Hade förväntat mig en svartvit blus, men den är verkligen blå med vita prickar. Materialet är rätt udda, glansigt typ. Och ärmarna är jättetrånga, man måste knäppa upp knapparna för att få på sig den. Men den funkar och med tanke på priset var det ändå värt det. 
 
Den här hade jag höga förväntningar på, för ser ni hur mysig och snygg den ser ut?? 39 kr här
 
Här är min. Snygg - ja. Bra kvalite - ja faktiskt! Dock så är den jätteliten :( Sitter jättetight och precis att jag kan ha den. Beställde den i M också för att ha den lite oversize för att kunna knyta upp den, men nope. Det gick inte. Men gillar den ändå. Funkar bra. Kom dock fram skitig. Var typ mat eller smink på ena kanten?? USCH! men försvann efter en tvätt. Såååå TVÄTTA allt ni köper från wish innan ni använder det! 
 
Sista plagget är denna t-shirt. Sååå snygg! 44 kr här
 
Min! Blev riktigt förvånad över denna. Rosen är riiiktigt häftig, den liksom "sticker ut" och ser riktigt proffsig ut. Ser absolut inte ut som ett plagg från wish för 50 spänn. Dock är själva t-shirten i nått slags badkläds-material om ni fattar (?) och inte lika stor som på bilden. Att knyta upp den går inte. Men jag är nöjd ändå. 
Titta här! Den lixom går över "kragen" och ser så cool ut enligt mig! 
 
Har även beställt ett par solglasögon som jag blev jättebesviken på och aldrig har använt. Även ett halsband som jag inte har fått än :( 
 
 
Såååå min åsikt om wish; Så bra med en hemsida med såå billiga saker. Kvalitén är kanske inte alltid det bästa och man får inte alltid exakt vad man förväntat sig. Men med tanke på priset så är det ändå bra grejer. Kommer helt klart beställa därifrån fler gånger! 
 
Kommentera inlägget här: