några timmar kvar...

Godkväll på er! Just nu är det bara några timmar kvar för mig i Sverige. Om ca 3 timmar åker jag till Oslo och sen flyger jag vidare till Spanien! 
 
Ska ju vara där till fredag, och datorn är med så ska försöka blogga så mycket som möjligt, ska även försöka göra lite tidsinställda, men ni får ha lite förståelse till dålig uppdatering eftersom jag har semester. Ska verkligen försöka släppa på "allt" (aka, allt jag kan släppa) under den här veckan och låta psyket få ha semester. För just nu är jag ändå i en stabil situation i livet känner jag. Har bra vänner och inget bråk där, har blivit förälskad i en helt underbar kille som verkligen verkar vara "the one", jag får hjälp med lilleman av folk jag verkligen litar på under denna vecka osvosv. Det känns bra helt enkelt. Sen har jag ju haft mycket i skolan och mycket med psyket, men har lämnat in det mesta nu, har 2 skoluppgifter jag måste göra där, men det är bara läsa en bok (visserligen suger den) och fota djur haha! Så jag överlever. 
 
Men nu ska jag försöka skriva tidsinställt och sen sova nån timme, vi hörs kramis
 

3 saker samtidigt

Godmorgon! Idag är jag hemma då jag hade 2 lektioner, foto och sen samhällskunksap. På fotolektionen ska jag jobba hemma och på samhäll hade jag inte haft något att göra för jag är klar. Så kände att jag måste vara hemma för att hinna med allt jag ska göra. 
 
Just nu sitter jag och äter frukost, kollar tvd, bloggar och skriver ner allt jag måste göra idag. Sen ska jag packa och städa. (och nu fick vi strömavbrott... wiho) 
Efter det ska jag till stallet och fota hästarna, fixa stallsysslorna och rida. Sen hem och duscha, börja fixa mig för ikväll, tillbaka till stallet och ta in lurven, sen hem, fixa det sista och sen in till stan för halloweenfest! 
 
Så jag har att göra idag. Och nu fick jag ett strömavbrott att försöka fixa också... Så bäst jag sätter igång, kram
(wow, glömde att iochmed inget internet kan jag inte publicera inlägget.... ) (...men nu är det tillbaka hahahha) 
 

Zombie hela veckan

Hej på er! Ett tag sen jag bloggade nu, men det beror helt och hållet på att jag har inte hunnit. Jag har pluggat eller varit i stallet eller varit i skolan typ hela tiden. Knappt hunnit sova och därmed varit som en zombie hela veckan. Men idag var jag ledig och jag lyckades sova till halv 12 (!!!), jag sover sällan längre än 9-10, så jag behövde sömnen med andra ord. 
 
Imorgon är det en lång skoldag igen och sen har jag massa "ärenden" att fixa efter skolan. Bland annat hämta ut mer mediciner då mina är på väg att ta slut och ska ju utomlands om några dagar. Sen stallet på kvällen och plugg. Fredag är jag i alla fall hemma och får sova och sen fixa allting inför kvällen och även inför resan. 
 
På tal om resan, har nog inte pratat så mycket om den här. Men jag åker i alla fall till Barcelona på lördag! Är där typ 5 dagar och har inget speciellt planerat, vilket är riktigt skönt. Kommer nog inte ligga i solen hela tiden bara, för det hatar jag. Men jag har inte en massa grejer planerat, så blir mer spontana saker tror jag. 
 
Men innan resan är det skola och massa inlämningar, sen halloweenfest på fredag (ska på 2 stycken på samma kväll... hahahha) och sen hänga med E på lördag och ut o äta med en del av familjen på lördag kväll då Ida kommer hit då. Sen åker jag på lördag natt. Så det är fullt upp tills dess haha! 
 
Men ska försöka uppdatera er emellanåt. Nu ska jag däremot försöka få i mig lite mat. Har bara ätit lunch idag, inget annat. 
 
Vi hörs, kram