Uppdatering om ALLT

Hej på er! Förlåt för att jag inte varit här på ett tag, har faktiskt ingen bra ursäkt, bara inte haft tid, lust eller ork nån gång. Det händer rätt mycket i mitt liv just nu och jag tänkte försöka göra en sammanfattande uppdatering för er om allt och sen vet jag i alla fall 1 till inlägg som kommer senare specifikt om en grej. 
 
1. Spanien kom jag hem ifrån sent på fredagkväll. Det var bra där, gjorde inte jättemycket ändå, solade, badade, åt mat, shoppade och kollade liiiiite på "sevärdheter". Det var typ det. Men jag hade det bra i alla fall. Saknade ihjäl mig efter mina 3 pöjker dock :/<3 (Lilleman, Örjan och E) 
 
2. Jag har då "officiellt" skaffat mig pojkvän! Och det är han "E" som jag skriver om hela tiden haha! Jag är verkligen jättekär i honom och är så fruktansvärt glad att jag träffat honom <3 
 
3. Körkortet är på g. Har liiite grejer kvar innan uppkörning, men det är nära nu i alla fall. Ska bara få tid till all teori.... 
 
4. Mycket i skolan... men det är faktiskt mitt fel. Skulle göra massa skolarbete under lovet som jag inte har gjort. Satt ett tag i söndags och sen lite idag, men en uppgift skulle jag lämnat in i söndags som jag inte är klar med än... Menmen, får försöka göra klart den imorgon i alla fall! 
 
5. Har ju tappat mycket motivation till ridningen som ni kanske märkt, men jag tror jag har hittat en lösning på det! Ska skriva ett separat inlägg om det och förklara bättre sen. 
 
Har ju rätt mycket att tänka på och göra just nu som ni ser. Sen är det ju inte bara det här. Har ju mitt huvud som spökar ibland också mm. Men mycket har jag. Alltid något. Och även om jag ligger på sängen och bara kollar serier så går fortfarande hjärnan på högvarv och jag gör listor i huvudet på saker jag ska göra, när jag ska göra dom och rabblar upp allt som måste fixas/göras osv. hela, hela tiden. Vill gärna göra flera saker samtidigt också..
 
Men nu ska jag försöka skriva inlägget ang. ridningen och även försöka skriva upp vad jag ska köpa i julklapp till alla som ska ha sånt... hahah 
Godnatt!
 
Kommentera inlägget här: