Stressad? Eller vad händer?

Hejsan! Gud vad den här morgonen har varit konstig haha! 
 
Ursprungligen trodde jag att jag började 14. Så jag gick upp vid 6 som vanligt, åkte med pappa in till stan och sen tog jag bussen till mamma för att sova några timmar. Gick upp vid 10 och tänkte ta bussen 13.34 till skolan. 
 
Nu, när klockan är strax efter 12, är jag klar för att åka och hade tydligen helt ställt in mig på att åka 12.34 istället men det märkte inte jag att det var fel. 
 
Tänkte kolla en extra gång när jag började och det visade sig vara 13.30. Så jag fick panik och tänkte precis smsa min lärare när jag insåg att det var en timme kvar tills jag egentligen hade tänkt att åka. 
 
Så nu sitter jag här och väntar på 12.54 bussen istället hahaha! Herregud, jag behöver verkligen rutiner där jag börjar samma tider osv. annars blir det kaos i mitt huvud.. hahaha
 
Men NU ser i alla fall min dag ut som så att jag har utvecklingssamtal 13.30-13.50. Sen ska jag in till stan och vara barnvakt åt min älskade systerdotter, Agnes, medan min syster ska på sjukgymnastik. Efter det ska jag filma kommunfullmäktige vid 17 (obligatorisk skolgrej typ, en del av filmkursen). Det lär hålla på till ca 20 skulle jag tro så efter det åker jag väll hem till mamma och sover igen. Iochmed detta hinner jag inte med stallet idag så Lisa har lovat att fixa det åt mig (tack!!). 
 
Näe, nu ska jag snart dra mig iväg, ha en bra torsdag. Imorgon är det fredag!! 
Kram
 
Kommentera inlägget här: