Myshälja

Nu har nackspärren nästan släppt! Det har blivit bättre och bättre under helgen och är förhoppningsvis borta helt imorgon. 
 
Helgen har varit rätt bra. Var på E's basketmatch i lördags och den slutade med ett skadat knä på E :(( Men det gick rätt bra ändå med honom och vi åkte hem till honom sen och åt tacos, efter ett kort stopp på bergvik. Sen såg vi på vår serie, och sen ett avsnitt av Jills veranda (Är vi 40+ eller??? haha<3) Sen sov vi i några timmar innan han skulle iväg och hämta sina föräldrar vid 1 men då låg jag kvar och sov. 
 
Skulle egentligen med tåget hem vid 9, men vi somnade om efter larmet såklart så jag missade tåget och E fick köra hem mig sen vid ett-tiden. Då var vi hos mig ett tag innan han åkte hem och jag åkte sen till stallet. 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mat. Har verkligen ingen matlust, vill bara ta ett glas vatten och ett äpple. Men jag har en hel pizza nere i köket som väntar på mig så jag får väll försöka klämma den. En bit av den i alla fall. Har bara ätit lite makaroner och köttbullar innan idag, så behöver mer mat. 
 
Ska även försöka skriva en muntlig redovisning som jag ska redovisa imorgon haha! Har varit sjuk båda lektionerna som de andra har jobbat med det och läraren har inte lagt ut några instruktioner på hur man ska göra, så jag får väll helt enkelt improvisera redovisningen och sen säga som det är haha! För jag tänker inte skriva en hel redovisning för att sen få veta att jag har gjort fel och måste göra om! 
 
Men okej, ska som sagt försöka få i mig lite pizza nu och till det blir det säkert youtube istället för plugg hehe.. 
 
Vi hörs, kramis
(dålig upplösning på bilden, men kunde inte fixa det bättre nu tyvärr) 
Kommentera inlägget här: