Jobbig vecka

Hej på er! Hittills har det varit en rätt jobbig vecka, men ikväll får jag kramas med E i alla fall, så förhoppningsvis mår jag lite bättre då. 
 
Ridningen går bra i alla fall. Ska lägga ut lite videos från gårdagens hoppning på instagram snart (@hannaequestrian) 
 
Måste åka till skolan nu dock haha! Hör av mig snart igen, kram
 

Myshälja

Nu har nackspärren nästan släppt! Det har blivit bättre och bättre under helgen och är förhoppningsvis borta helt imorgon. 
 
Helgen har varit rätt bra. Var på E's basketmatch i lördags och den slutade med ett skadat knä på E :(( Men det gick rätt bra ändå med honom och vi åkte hem till honom sen och åt tacos, efter ett kort stopp på bergvik. Sen såg vi på vår serie, och sen ett avsnitt av Jills veranda (Är vi 40+ eller??? haha<3) Sen sov vi i några timmar innan han skulle iväg och hämta sina föräldrar vid 1 men då låg jag kvar och sov. 
 
Skulle egentligen med tåget hem vid 9, men vi somnade om efter larmet såklart så jag missade tåget och E fick köra hem mig sen vid ett-tiden. Då var vi hos mig ett tag innan han åkte hem och jag åkte sen till stallet. 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mat. Har verkligen ingen matlust, vill bara ta ett glas vatten och ett äpple. Men jag har en hel pizza nere i köket som väntar på mig så jag får väll försöka klämma den. En bit av den i alla fall. Har bara ätit lite makaroner och köttbullar innan idag, så behöver mer mat. 
 
Ska även försöka skriva en muntlig redovisning som jag ska redovisa imorgon haha! Har varit sjuk båda lektionerna som de andra har jobbat med det och läraren har inte lagt ut några instruktioner på hur man ska göra, så jag får väll helt enkelt improvisera redovisningen och sen säga som det är haha! För jag tänker inte skriva en hel redovisning för att sen få veta att jag har gjort fel och måste göra om! 
 
Men okej, ska som sagt försöka få i mig lite pizza nu och till det blir det säkert youtube istället för plugg hehe.. 
 
Vi hörs, kramis
(dålig upplösning på bilden, men kunde inte fixa det bättre nu tyvärr) 

Oturens människa??

Hej på er! Jag skulle egentligen sovit för 2 timmar sedan men tänker att när jag ändå är såhär långt efter så gör några minuter till vaken ingenting haha! Så då kan jag passa på att uppdatera er om min eviga otur. 
 
Nu har jag ju nästan blivit av med förkylningen. Lite hosta kvar bara. Men då slog nått annat till istället. Imorse vaknade jag och kände att jag hade ont i nacken. Ni vet sådär man kan få om man sovit lite konstigt. Och jag tänkte att det försvinner väll snart som vanligt. Men så var inte läget. När jag kom upp ur sängen insåg jag att det gjorde ondare än vanligt när jag har sovit konstigt. Och allteftersom dagen gick blev det bara värre och värre. Så jag har alltså lyckats få nackspärr. Har tryckt i mig smärtstillande och nästintill gråtit mig igen dagen, och skrikit av smärta.
 
Pappa fick hjälpa mig med hästarna. Dock gjorde detta att hästarna fick komma in lite senare än vanligt och var då lite uppspelta. När första skulle in så sprang de andra bredvid i hagen o jaga upp hästen som kastade sig iväg och då ryckte i min arm så jag fick ännu ondare i nacken än tidigare. Jag fick så ont att jag inte ens kunde ryta till för att få hästen att sluta busa, så som tur var så var ju pappa även bredvid och kunde ryta till samt ta tag i grimman så jag inte behövde hålla i lika hårt. 
 
Så efter det har det varit väldigt mycket värre. Det är så hemskt också att det blir lixom inte bättre av smärtstillande. Varken salva eller tablett. Testat allt. Får bara hoppas att det är bättre imorgon när jag vaknar. 
 
Det som händer under helgen är i alla fall att jag har stallmorgonen imorgon, lördag, och stallkvällen på söndag. Däremellan ska jag vara med E så att han kan tycka lika synd om mig som jag tycker synd om mig hahah! (Och en jäkla massa massage och kärlek ska jag få också!!) 
 
Men vi hörs. Nu ska jag sova så hoppas vi att jag vaknar om 6 timmar utan ont i nacken ! 
Godnatt
SMILE