Tankar om 18

Imorgon fyller jag 18. Så jag tänkte att jag kunde skriva lite om mina tankar runt det. Vet inte riktigt vad det blir av detta inlägg, men det återstår att se! 
 
Mitt år som 17 har varit riktigt bra. Jag har tagit tag i saker som jag borde ha tagit tag i för längesen, tex. har jag (äntligen) brutit vänskapen med en "vän" som har gett mig så mycket skit så himla länge. Så det känns riktigt skönt att äntligen gjort det. Sedan har jag också tagit tag i en grej som är väldigt personlig, men fruktansvärt viktig att ta tag i. Kommer berätta om det så småningom för er, men är inte riktigt 100% redo än. Har också fått upp mina betyg betydligt mycket. Har gått från E-D i typ allt till B-A, vilket är helt sjukt i mina ögon. Har egentligen inte gjort så mycket annorlunda mer än att faktiskt plugga hemma. Förr har jag mest dragit ut på det så länge jag kunnat och gjort allt i sista sekund. Men inte längre, och det har gynnat mina betyg så galet mycket! 
 
Jag har självklart också gjort väldigt mycket dumma saker som 17. Det dummaste jag gjort var nog att falla för fuckboyen. MEN trots att det var riktigt jäkla dumt så vet jag i alla fall nu att det är möjligt för mig att bli kär igen efter första killen som krossa mig. Även om det tog lång tid, och det troligtvis kommer ta lång tid igen efter fuckboy. Men jag har lite hopp om kärleken nu igen i alla fall. Har gjort mycket annat dumt som 17 också, men det mesta ångrar jag faktiskt inte. För även om det har varit dumt eller så, så har jag ändå fått ut något från det. En lärdom oftast. Men i många fall också en rolig berättelse att berätta och skratta åt. 
 
Som 18 år finns det en del saker jag vill/bör göra. Här är en lista på såna saker jag kommer på nu: 
 
* Ta körkort. Så snart som möjligt! 
* Gå ut på krogen! 
* Skaffa deltidsjobb
* Köpa storhäst
* Köpa allt man måste vara 18 år för att köpa, även om jag inte kommer använda det haha! 
Rösta. 
Inte ångra någonting
Göra dumma saker. Lite motsägelsefullt mot förra punkten, men jag vill göra dumma saker och inte ångra det. Utan ta det som lärdom eller rolig händelse, typ, istället. 
Åka på roadtrip
 
 
Alltså jag är så fruktansvärt taggad för att fylla 18! Och ännu mer taggad inför min 18 års fest!! Ska bli sååå kul. 
 
Nu jäklar taggar jag ! Räknar ner timmar och minuter nu.. 11 timmar och 52 minuter... TAGGA! 
 
 
Kommentera inlägget här: