Måndag

Godmorgon! Kom hem typ halv 8 igår och då mådde jag inge bra. Jag hade det superroligt och trevligt hela dagen hos Celice, det var bara på slutet när jag började bli extremt trött och ledsen pga annat så då sa jag hejdå och gick hem istället för jag ville inte vara någon partypooper som drar ner stämningen. På vägen hem hände en grej som gjorde att allt blev ännu jobbigare och när jag kom hem så brast allt.. Men nu mår jag väll lite bättre och ska försöka lägga det dåliga från förra veckan bakom mig. 
 
Ny vecka, nya möjligheter för nya misstag att göra lixom! :ppPPpP
 
Idag har jag egentligen inte riktigt tid för allt jag ska göra. Har skola 8.30-15.30, sen teorilektion på körskolan 16-18, och egentligen ska jag träffa klassen igen vid 17 för vi ska ha utspark för treorna. Men jag får väll gå dit efter lektionen en stund istället. Problemet är att jag ska till stallet typ direkt efter lektionen hahah.. Men vi får se hur det blir! 
 
Idag fyller även Martin år, så ett stooooort grattis till honom! Är så fruktansvärt glad att jag har honom i mitt liv. Han är bäst <3 
 
Ha en bra dag hörrni! Kram
 
Kommentera inlägget här: