Livet kom emellan

Hej på er! Förlåt för min frånvaro, men det har varit lite mycket. Men nu är jag här igen och luftar känslorna ;) haha! Kan väll börja med att berätta vad jag har gjort hittills denna helg. 
 
I fredags så skulle jag och Lollo på volleybollen, men det blev istället först mat på sandgrund, sen träffade vi lite folk, drog på en fest som sög så jag och Lollo drog därifrån direkt, träffade en kille jag skrivit med, och hans kompis. Så vi drog hem till honom och var där typ 23-03. Sen åkte vi hem. När Lollo hade åkt och jag lagt mig i sängen så skrev en annan till mig och ville träffas så jag drog iväg igen, själv 03.30 hahah! Kom hem 05.30 och somnade 6. 
 
lördagen så ringde alarmet 7.30, alltså efter 1,5 h sömn.. Då åt jag frukost, packade och blev sen hämtad av mamma vid 9. Hon körde mig till stallet och jag fixade stallet, samt red ut i skogen. Det var supermysigt! Och lilleman var riktigt duktig. Sen gick jag till pappa, duschade och gjorde mig iordning. Sedan åkte vi till kyrkan där min lillasyster konfirmerade sig, sen vidare till lars för att äta mat och tårta och fira min syster. Sen åkte jag till stallet och duschade Lilleman. Det behövdes kan jag säga!! Lördagkvällen avslutades rätt deppigt, men snackade med en som gjorde mig lite gladare i alla fall så jag klarade av kvällen ändå. Somnade rätt tidigt också, typ 23.30. 
 
Idag var jag uppe 6 och var i stallet 7. Red, släppte ut alla och morgonfodrade de, gjorde Lillemans stallsysslor samt mockade Paulines box. Nu är jag hemma och sitter och pluggar, bloggar och tränar inför när jag ska sjunga på agnes dop (nervös!!!) Ska även försöka hinna övningsköra lite idag och sen ska jag avsluta massa skolarbete och lämna in. Vill bara bli klar med allt i skolan nu känner jag. Så jag kan börja plugga körkort. 
 
Nu drog det här iväg ordentligt, så jag tror jag avslutar där haha! Nu blir det plugg, haa dee
 
Kommentera inlägget här: