FriYAAAAY!!!!

Godmorgon! Alltså idag är verkligen en av de bästa fredagarna detta år om ni frågar mig! Det ska jag se till. 
 
Gårdagen var helt okej. Var ju seriöst bara i skolan typ. Men var iaf i skolan 9.30-14.45 först, sen drog jag iväg på avtalsskrivning inför jobb vilket gick bra. Sen tillbaka till skolan och hade den sista halvtimmens lektion. Vid 17 drog jag och alva in till stan, mötte linda en snabbis, sen drog hon. Sedan mötte vi Lollo och sen Amelie. Vi 4 gick till spicy hot och åt. Sen till Amelie och hämtade grejer. Sedan vidare till skolan. Där hade vi matte från 18 till 21, sen gav vi upp och åkte hem. När jag kom hem så städade jag bara, sen snacka jag med Jacob innan jag somnade. 
 
Idag har jag fruktansvärt mycket att göra, så tänkte försöka sortera ut allt här och nu. 
Nu ska jag först äta frukost. Sen ska jag tvätta håret och raka benen. Sen städa tills mitt hår har torkat. Sen tar jag bussen till stallet och fixar stallsysslorna. Sen gå tillbaka till bussen och åka in till stan igen. 
 
Skulle ana att det blir lunch antingen innan eller efter stallet där någonstans. När jag är tillbaka i stan ska jag till ica och köpa tårta. Sen hem och städa, blåsa upp ballonger osvosv. Sedan ska jag duscha igen, ansiktsmask, måla naglarna mm. Sen blir det att klä på sig, sminka sig och äta kvällsmat nånstans där emellan också. Vid 19 kommer de första gästerna. Vi ska äta tårta och förbereda mer. Vid 21 kommer resten. 
 
Är såå taggad! Äntligen ska jag få fira att jag är freaking 18!!! 
 
Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi när vi hörs! Kram
 
Kommentera inlägget här: