Förvirrande känslor

Just nu har jag så jäkla många olika känslor så jag vet inte vad jag känner ens. Då kom jag att tänka på att det är sällan jag mår på något sätt pga mig själv typ. Eller alltså det är oftast att jag har olika känslor pga andra, fattar ni? Lixom om någon gör något som gör mig ledsen så är jag ledsen, om jag är med någon som gör mig glad så är jag glad. Är jag ensam hemma så mår jag olika beroende på vem/vad jag tänker på. Alltså om jag tänker på någon som gör/gjort mig ledsen så blir jag deppig, tänker jag på någon som gör mig glad så är jag glad. Osv. 
 
Och nu är jag så fruktansvärt förvirrad. För typ varenda människa i mitt liv just nu får mig att känna olika, helt ärligt. Det är en som får mig att bli lite irriterad och arg typ, en som får mig att känna mig ledsen och besviken, en som får mig att känna mig dålig och ensam, en som får mig att må bra och vara glad, en som får mig att känna mig lite småkär, en som får mig att känna att jag bara vill lämna staden föralltid och en som får mig att vilja stanna föralltid. Så jag vet inte vad jag känner. Ena sekunden gråter jag, nästa är jag jätteglad, nästa är jag jättefokuserad på att plugga och nästa kan jag inte ens läsa en mening i uppgiften jag jobbar med. Och jag vet inte hur JAG känner. 
 
Tidigare i år när jag har känt mig förvirrad över känslorna har det ändå varit saker som jag inte riktigt vetat hur det kommer sluta typ. Så då har jag ändå haft saker att reda ut. Nu är det mesta lixom klart och inget jag kan göra åt. Men har ju fortfarande känslor ang allt. 
 
ÅÅåååh fattar ingenting, vill bara ta en paus från livet..! 
 
Nää ska spela lite gitarr nu och sjunga högt som bara den!
 
Kommentera inlägget här: