Produktiv sjukling

Hej! Är hemma från skolan idag för jag är sjuk. Inte jättesjuk utan har lite ont i halsen och huvudet, men missar inget viktigt om jag är hemma idag och tyckte det var bättre att vara hemma och bli frisk, samt komma ikapp med livet, och sen gå till skolan tors, fre, än att gå dit och kanske bli ännu sjukare. 
 
Trots att jag är sjuk så har jag inte bara slappat idag i alla fall. Har myst med min systerdotter som är här, sen har jag börjat skriva Lillemans annons (</3...), internetshoppat (visserligen från wish, så vi får se vad jag får haha) och tänkte även börja skriva mitt cv. I eftermiddag ska jag till stan och köpa present till Marre, sen ska jag på teorilektion och efter det ska jag äta med mina kompisar och fira Marre. Efter det - stallet. Så jag har fullt upp ändå idag. 
 
Nu ska jag äta lunch och sen skriva cv. Vi hörs, kram
vill ju köpa upp mina pengar på vs, helst nu.. 

Regning tisdag

Godmorgon! Börjar 13 idag, så därför blev det lite mini-sovmorgon idag. Välbehövligt! Har bara en lektion och då ska vi kolla på våra reklamfilmer, så det är ju nästan att man vill gå dit i pyjamas ;) haha! Efter skolan ska jag till stallet och rida, sen bara hem och duscha och chilla. Ska väll träna också om jag mår tillräckligt bra. Har lite ont i halsen och huvudet, hade det igår också. Men tror det kanske är pga pollen, men vet inte. 
 
Nu ska jag äta frukost, vi hörs. kram!
 

Veckoschema v. 22

Mån: skola 10.00-13.00, treornas utspark, stallet - vila
Tis: skola 13.00-15.00, stallet - dressyr
Ons: skola 11.35-14.30, stallet - trim, teorilektion
Tors: skola 9.25-13.30, stallet - trim, fest
Fre: skola 12.35-15.35, prideparad, stallet - bommar
Lör: stallet - trim, utgång för att fira marre! 
Sön: stallmorgon - vila
 
Som ni kanske märker så blir skoldagarna kortare och kortare nu haha! Lixom denna vecka har vi minst 1 inställd lektion varje dag! Så underbart. 
 
Ta mig tillbaka