Beauty and the beast

Hej! Bion var såå bra! Jättefin, bra handling och snygga bilder (alltså typ snyggt filmat osv. Börjar bli lite smått nördig nu... Medieelev som jag är haha) Dock så kom jag på mig själv flera gånger med att känna mig fruktansvärt nedstämd och bl.a. tänka på helt fel person.. Blir så irriterad, och faktiskt inte på mig själv längre. För jag vet att jag gör vad jag kan för att må bättre igen. Blir irriterad på killen som förstör om och om igen för mig, och blir även irriterad på livet typ. Att det aldrig kan gå bra och aldrig låta mig må bra. Menmen. Filmen var bra i alla fall. (Skönheten och odjuret, för er som missat vilken film det var jag såg) 
 
SKoldagen gick helt okej också. Vi fick sluta naturkunskapen typ 30 min tidigare vilket var riktigt skönt. Sen hade vi 2 långa m,s,k lektioner men när man var klar med alla uppgifter fick man gå, så jag gick typ 30 min innan vi slutade där också. Så på så sätt var det bra, men som ni vet så mår jag inte helt bra och då blir inget riktigt roligt. 
 
Blir i alla fall en festfri helg nu och det är bra för mig. Behöver det. Är inte ens festsugen heller. Ska bara ta det lugnt. Har egentligen massa grejer planerat imorgon eftermiddag och kväll, men jag orkar inte dra iväg på det och ena grejen vill jag inte på heller. Så ska försöka slippa. Sova blir istället ;) 
 
Nu ska jag skriva med folk och typ se på nån serie i bakgrunden eller nått. Vi hörs imorgon, natti
112 ringdes på vägen hem från bion också...! Inget allvarligt, det var en skadad svan på motorvägen. Men ändå fett läskigt att ringa 112! 

Fredag

Godmorgon! Är så glad över att det är fredag idag. Har längtat så! Är inte heller festsugen alls vilket nästan känns lite skönt. Vill bara vara hemma och mysa. Helst med någon, men man kan ju inte få allt här i världen hehe.. 
 
Skola idag i alla fall mellan 10.20 och 15.35, tråkiga lektioner dock. Sen stallet snabbt efter skolan och sen ikväll ska jag faktiskt på bio. Det ska bli riktigt mysigt. Ska se skönheten och odjuret och den verkar ju bra! 
 
Men nu ska jag äta frukost, ha de, kram
 

Avundsjuk

Hej! Dagen har varit rätt kass faktiskt om jag ska vara ärlig. Har haft så jäkla mycket ångest hela dagen och har typ gått runt och skämts hela dagen av olika anledningar. Skoldagen gick fett drygt också och min muntliga redovisning gick skitdåligt. Ridpasset gick i alla fall helt okej. Red med det raka bettet och tränset utan nosgrimma då han hade ett litet sår där nosgrimman vanligtvis sitter. Jättelitet och hade egentligen kunnat rida på vanliga tränset, men onödigt när jag ändå har ett annat alternativ. Han var fin i alla fall. Pigg o glad. 
 
Måste bara säga att jag är så fruktansvärt avundsjuk på alla som är och ser Ed Sheeran i Stockholm idag.. Han är så jäkla grym och jag ville sååå gärna vara där... S är där och alltså det gör typ ont i hjärtat att se hans mystory, ärligt. Vill dit :(((( 
 
Nu har jag duschat, lagat mat och ätit och ska seriöst typ sova nu. Mår dåligt och är jättetrött, så sömnen får dränka ångesten och göra mig mer utvilad till imorgon. 
Godnatt.