Sjung om studentens lyckliga dar

Hej! Alltså jag öppnade datorn första gången 23.30 idag... Jag brukar öppna datorn första gången vid frukost i vanliga fall! Men idag har jag verkligen inte haft en lugnt stund. 
 
Vaknade 11.15, insåg att första skolans utspring var 12.00, så det fick jag strunta i. Åt frukost, fixade mig och drog in till stan, träffa pacha, sen lollo och jennie. Sen lämna jag de och köpte en studentpresent. Efter det träffa jag lollo, jennie och julia igen, vi drog till sundsta och gratta folk, sen kollade vi flak, sen gick vi till tingvalla och gratta folk, sen köpte vi rosor och drog till älvis, där splittade vi på oss och jag gick till min kompis', Heloise, familj. Sen sprang Hello ut och kom till oss. Gav henne present och ros osv. Sen åkte jag hem, gjorde mat, duschade och åkte sen hem till Hello och firade henne mer. Åt mat, pratade, skrattade mm. Jättetrevligt och kul! Sen fixade jag stallet och sen åkte jag hem. Kom hem typ 20.30, då var jag helt död och bara stirrade på mobilen. Duschade vid 22 typ, och nu äter jag mer mat. 
 
Vet inte om det är pga att jag inte fått chilla nått idag, eller pga något annat, men jag har fruktansvärt ont i huvudet och har typ ingen energi. Vill bara rulla ihop mig i en boll, gråta och sova. Så känns det just nu. Har iaf ätit för att försöka få lite mer energi, och tömt i mig massa vatten. Nu ska jag vänta på att mitt hår ska torka, och sen sova. Skolavslutning imorgon! 
 
Godnatt
 
Kommentera inlägget här: