Sen natt

Hej på er! Jag har precis gått upp... hahahah! Men jag var faktiskt vaken hela natten och gick och la mig 10 imorse...Så det är okej att sova till 15 då. 
 
Igår var vi först hos martin och åt och hade det trevligt, sen drog vi till welo och mötte upp massa folk där. Festade och dansade tills det stängde, sen gick jag och träffade några andra som letade efterfest, men vi hittade ingen för den vi skulle på blev det inget med. Så då drog vi till bk och käkade, sen hem till en av de jag var med. Där pratade vi och myste, sen fick jag skjuss hem vid 5.20 och då bara bytte jag om och drog till bussen. Tog bussen ut till skattkärr och gick en halvmil till stallet, fixade stallet och fick sen skjuss tillbaka till bussen och tog bussen till mamma igen. Så jag var hemma typ 9.30 och då åt jag och gick sen och la mig. 
 
Nu ska jag äta lunch och sen ringa stallägaren och kolla om han kan ta in Lilleman, för jag är ju klar med resten av stallet och ska ju bara ta in. Ska dessutom vara hos Amelie vid 6 ikväll och käka tacos. 
 
Men nu ska jag äta lunch. Vi hörs, kram
 
Kommentera inlägget här: