Lever fortfarande (faktiskt)

Hej! Alltså hur ska man försöka förklara mina dagar/nätter sen senast jag bloggade?? Kortfattat går det inte att göra det tror jag.. haha!
 
Men såhär då: festen på lördagkväll var bra, slutade med att E fick komma och hämta mig (alltså gulle som gick jättelångt för att han blev orolig för mig<3). Han hämta mig typ 1.30, sen umgicks vi lite fram till 3.30 (de 2 mysigaste timmarna på hela månaden tror jag<3) då jag var hemma och vi sa hejdå. Somnade vid 4, gick upp 5 och tog bussen till stallet. Kom hem från stallet 9.30 ungefär, då somnade jag. Vaknade 17.30 (!!!) och hade panik eftersom jag hade sovit bort hela dagen och hade 45 snaps, 10 sms och 7 missade samtal... Men jag klarade mig undan från det mesta problemen. 
 
Igår somnade jag typ 2 och gick upp 5.30 och gick till jobbet. Sen har jag jobbat 7-16. Efter jobbet var jag i stallet, åt mat och sen övningskörde jag länge. Körde i över 1 timme och fick 1 motorstopp (vilket är personligtrekord, både i tid jag kört och få antal motorstopp) så jag är jättenöjd! 
 
Nu ska jag duscha och sova. Börjar 7 hela veckan... :-))) 
 
Godnatt
1. Lilleman fick smaka på salt, för han tiggde min mat, som var salt haha! 
2. Jag o E i freeedags 
Kommentera inlägget här: