dödssjuk

Hej på er! Onsdag idag vilket egentligen innebär tredje jobbdagen, men jag har blivit dödssjuk. Vaknade med halsont igår, men gick till jobbet ändå. Men det blev bara värre och värre under dagen och var riktigt nära att åka hem redan vid 9, men jag tvingade mig igenom dagen för att jag behöver pengarna. Men idag var jag tvungen att vara hemma. 
 
Sov i 12 timmar, 20.00 till 08.00, och det behövdes! Är verkligen jättesjuk. Har feber, halsont, huvudvärk, illamående och ont i verkligen hela kroppen. Förut när jag försökte göra frukost så fick jag så ont i magen att jag inte kunde stå rakt och grät av smärta. Jag överlever så fort alvedonen har börjat värka, men så fort det slutar så har jag så ont i hela kroppen att jag inte kan göra annat än ligga o gråta... 
 
Förutom att försöka bli frisk idag så ska jag till gripen och kolla upp varför jag blir sjuk hela tiden, för jag är nästan aldrig sjuk i vanliga fall, men var ju sjuk senast för typ 2 veckor sen?? Om jag klarar det ska jag fixa stallet också, men kanske får bli pappa som tar stallet idag. 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mer gröt och kolla på arton. Vi hörs, kram
 
Senaste på insta! Följ mig där @hannacloudyy
Kommentera inlägget här: