Hälja!!

Heeeej! Nu är det ääntligen helg! Har längtat ihjäl mig! Sloutar 12.30 på fredagar vilket är fruktansvärt skönt. Just nu väntar jag på pappa som jag ska åka med till stallet. Ska fixa stallet snabbt och sen gå till bussen och ta bussen in till stan igen. Ska handla på vägen hem och sen duscha. 
 
Efter det beror det lite på vad klockan är, men skulle gärna vilja hinna ta en powernap för att orka kvällen. Sen vid 17.30 ska jag vara hos Amelie och fira henne, sen drar vi vidare till pip-festivalen och är där resten av kvällen. 
 
Vi hörs snart! Kram
 

Harta

Hej! Halva veckan klar (harta [rubriken] = "hälften" på värmländska haha) och jag är så glad för det. Jobbet gick bra idag, stallet också. Fick springa med vattenkannorna på slutet dock för att hinna med bussen hem. Men jag hann! Sen handlade jag mat och lagade mat, samt städade lite i köket. 
 
Har inte sagt detta, men bor kind of själv numera. (!!!!! älskar det!!) Asså såhär. Pappa bor fortfarande i huset ute vid lilleman typ, och där bor vi, alla syskon, varannan vecka som vanligt. Men mamma har halvt flyttat till sin kille och har fortfarande kvar lägenheten, så under mammas veckor bor jag själv i lägenheten. (ibland även hos hennes kille, men han bor så långt bort. Därför jag bor i lägenheten. Har absolut inget problem med honom!!) 
 
Så ja, jag bor själv. Typ. Haha! 
 
Nu ska jag äta upp, göra matlåda, plocka undan i köket och sooooova! Är sååå trött! 
 
Godnatt
On my mind... still..

Hans ängel <3

Hej! Alltså jag hinner inte riktigt med mitt liv just nu och bloggen blir typ sista prion. Jag menar, jag hinner knappt sova. Så med tanke på det så tycker jag att min frånvaro är helt okej. 
 
Jag har precis kommit hem från att ha varit med marre, simme och alva. Marre tog körkort igår så efter jobbet hämtade han mig och sen åkte vi till stallet. Fixade det och åkte sen till stan. Köpte glass på donken, satt i museeparken ett tag, sen hämtade vi simme vid bussen och åkte till alva. Sen köpte vi mat och åkte till fryken och satte oss och åt. Sen hem till alva igen och åt frukt och snackade. Marre körde hem mig igen så nu har jag precis satt mig i sängen. 
 
De senaste dagarna har jag typ bara jobbat, varit i stallet och sovit. I söndags var det dop för Agnes också, och jag både sjöng och spelade gitarr fast jag är förkyld. Men det gick rätt bra ändå. 
 
Nu ska jag sova. Imorgon blir det jobb igen. Jag börjar ju 7 så jag går upp 5.30 varje dag. Det tär på mig! Hahah är heeeeelt slut. 
Godnatt