Vardagshjälte?

Hejsan! Igår följde jag med pappa och alva för att köpa tält osv. till skåneresan, och den turen fick ett oväntat avslut kan man säga haha! 
 
När vi körde ut på motorvägen så såg vi en som sprang bredvid vägen och när vi kom närmare såg vi att hon sprang efter en hund. Så vi, samt massa andra, saktade ner, satte på varningsblinkers och försökte stanna hunden, så hela motorvägen stod nästan still vid ett tillfälle haha! Hunden var heelt galen och sprang förbi allt, men vi lyckades få den att springa ner mot skogen och lämna vägen, och där fick en man tag i hunden. Jag hoppade ur bilen för att hjälpa till med snöre att knyta fast den i då den inte hade varken koppel eller halsband. Det var ingen av de som jagade hunden som ägde den eller visste vem som ägde den heller. Det enda nån av dem visste var att den hade sprungit minst 5 km. Så vi tog med hunden i bilen och åkte till polisstationen. Det var stängt där, men vi fick tag i en polis och fick komma in ändå. Sedan satt vi där och väntade medan de kollade chippet osv. Efter typ 45 min fick vi gå in och lämna henne (vi tror det var en tik) i en bur där hon får vara så länge medan de försöker hitta ägaren. De fick mina kontaktuppgifter så förhoppningsvis hör dom av sig när hon har hittat hem! 
 
Vet inte hur mycket jag får säga om allt så håller mig till detta! Men hoppas verkligen att hon får det bra nu framöver. Blev lite småkär i henne <3 
 
Nu ska jag packa och sen åka till stallet. Imorgon åker vi!! 
Kram
Kommentera inlägget här: