Över förväntan!!

Alltså shit! Konserten blev så mycket bättre än förväntat!!
 
Vi köade från 12.30 ungefär, insläpp vid 18. Vi fick rätt bra platser. Vi hade typ 1 person framför oss. Erik Lundin skulle börja spela vid 19, men han började ungefär 20, efter typ 3 låtar kom äntligen Håkan in! Sekunden jag såg honom så bröt jag ihop. Men efter typ en låt så slutade jag storböla iaf. Grät lite smått då och då, och jag bröt ihop totalt under Valborg som är min och Lillemans låt. Med tanke på att han är till salu osv. Bröt ihop ännu en gång innan de typ 3 sista låtarna och grät sen fram till typ 1 timme efter konserten. Alltså panikgrät. Hyperventilerade. 
 
Och juste! Efter några låtar så fixade tjejen framför mig så att jag kunde stå vid kravellstaketet bredvid henne. Alltså stort tack till henne!!! Fick tyvärr aldrig tillfälle att tacka henne då jag hade tänkt göra det efter konserten, men det kom en tjej bakom oss som tryckte oss så mycket mot staketet (för hon ville fram) så hon bredvid mig höll på att typ klämmas sönder så hon fick bäras över staketet. :/ Så här säger jag TACK till dig!! 
 
Håkan gick även av scenen vid ett tillfälle och gick vid oss vid staketet, och då höll jag hans hand <3 Det var efter det jag bröt ihop. <3 
Och sista grejen om vad som hände på konserten; jag var på storskärmsbilden sååå många gånger hahhaha.. närbild när jag grät också... Men det var väll lite kul ändå. 
 
Efter konserten skulle jag och Lollo på en efterfest med några, det blev inte så jättemycket av den, men vi träffade dom iaf och satt typ o snacka lite. Så det blev inte så mycket festande, men lite snack över ett glas vin haha! (kände mig så vuxen hahah) sen drog lollo o jag stannade en stund innan en följde mig hem.
 
Var väll hemma kanske 3.30, då ringde J och var nära där jag bor så då drog jag ut igen o träffa honom. Vi satt o snacka ett tag o sen drog jag hem igen. Somnade kanske 5, gick upp 9 :)))
 
Okej nu blev det mycket text hahah! Så nu ska jag sluta, ha det bra! Natti
Alltså ser ni eller!??! Min hand i hans. <3 
 
Och jag gråtandes, närbild, på storskärm haha
Kommentera inlägget här: