Måndag

Godmorgon! Nu har jag en hel jobbvecka framför mig. Inte jättekul, men förhoppningsvis blir jobbet roligt. Stallet efter jobbet varje dag också såklart. 
 
Det är ju typ det som händer i mitt liv nu när jag jobbar. Jag jobbar, är i stallet, pratar med V, sover. Haha! Och så lär det ju vara tills skolan börjar eftersom jag jobbar tills dess. 
 
Men nu måste jag göra iordning mig för jobbet, vi hörs! Kram
 

Fekke

Godmorgon på er! Victor ringde vid 6.30 så det var väll tur att jag gick och la mig innan hahah! När vi hade snackat klart så somnade jag om och gick upp vid 10 igen typ. 
 
Ska snart åka in till stan och chilla där ett tag. Ska nog gå på stan och kolla på klänningar, för fick världens köpsug efter klänningar nyss. Hittade 2 jättefina på Nelly.com som jag kan visa nedan. Men vill gärna ha någon till ikväll, för ikväll blir det först häng hos Jennie och sen utgång med Marre. Så tänker ha klänning eller kjol idag, även om vädret inte riktigt tillåter det. Efter stan ska jag till stallet, sen hem och fixa mig innan jag drar till Jennnie. 
 
Nu -> Lunch!

 
 
 
Den röda är jag riiiiiktigt sugen på!!! Men vet inte om den är värd 400 spänn, för tror inte den kommer bli jätteanvänd.. :/ 
 

3h sömn + jobb

Hej! Sorry för min frånvaro, ni har inte missat så mycket förutom igår och idag som jag ska berätta om nu tänkte jag! 
 
Igår skulle jag träffa kompisar en kortis på kvällen. Tänkte gå hem typ 22, absolut senast midnatt eftersom jag skulle jobba dagen efter (idag alltså). Men vid midnatt när jag tänkte gå hem så ändrades allt snabbt och istället följde vi med några hem till dom och det slutade med att jag sov där och la mig typ 4-5, gick upp vid 8 och fick skynda mig för att hinna hem och duscha innan jobbet... Hahaha!
 
Så efter sisådär 3 timmars sömn gick jag till jobbet, fick visserligen sluta 13.30, men träffa en vid 15 en snabbis och sen åkte jag till stallet och tillbaka (vilket är sammanlagt 1 timmes buss och drygt 1 timmes promenad) sen åkte jag även 30 min buss till för att komma till forshaga och få mat hos mamma. Så nu sover jag här och ska nanna typ redan nu. Victor ska ringa mig inatt, men han får väcka mig då. Orkar inte vara vaken tills dess. 
 
Vi hörs, kramis