Houseparty

Houseparty kan ju va min nya favoritapp!??! Det är typ som facetime/skype, så man typ facetimear med flera personer samtidigt. Just nu pratar jag med Lollo och Daniel, och Daniel känner jag inte ens så lite kul att träffa nya människor haha! 
 
Dagen har varit bra. Gick till skolan och det var bara jag och en till från klassen där, så jag fick en extrauppgift och fick gå hem sen, så då pratade jag på houseparty med mina kompisar och lagade mat, sen åkte jag till stallet och hämtade lilleman, åkte till veterinären och vaccinerade, åkte hem, gjorde stallsysslorna, gick hem, fotade, pluggade, gick tillbaka till stallet och tog in Lilleman, sen hem igen och duscha. Nu har jag pluggat lite o snackat med folk så nu ska jag äta. 
 
Vi hörs imorgon, nattinatti <3
 

Tisdag

Godmorgon! Idag är det skola först och sen veterinären med Lilleman. Jag trodde vi skulle dit på morgonen men pappa var tvungen att jobba fram till lunch, så vi åker efter lunch istället. Så jag är i skolan 9.15 till ca 12. Vi ska bara en snabb stund till veterinären och vaccinera, sen hem igen. Så då ska jag göra stallsysslorna och bara ställa in Lilleman. Rider ju inte idag eftersom han vaccineras.  

Så det är vad som händer idag! Ska plugga sen på kvällen innan jag går och lägger mig. Har 2 redovisningar imorgon och prov på tors..  

Vi hörs senare, kramiskramis

 

In another life..

Hej! Dagen har varit helt okej. Tråkiga lektioner, men kommit långt ändå. Mycket matteplugg på matten inför provet, sen plugg inför svenskaprovet på svenskan, det gick dock sådär. Vi pratade mest bort tiden tyvärr. Sen hade jag muntlig redovisning på engelskan som gick helt okej och jag fick sluta efter det, så då passade jag på att åka in till stan. Köpte 2 bh:ar och ett nagellack, så nu är jag pank igen... :S 4 dagar efter jag fick pengar lixom heh... 
 
Stallet gick bra. Red dressyr idag och han var såååå fin! I alla fall i slutet. Han gick så galet fint så jag blev helt paff haha! Däremot var han väldigt pigg idag, men det märktes först inte, men när jag skulle göra ett galoppbyte så var vi helt plötsligt högt upp i luften hahahaa! Höll på att flyga av.. Sen gjorde jag om det 3 gånger till, med bus 2 gånger till, sen skötte han sig. Och imorgon blir det vaccination. 
 
Nu ska jag kolla på skam och sen sova. Vi hörs imorgonbitti, godnatt