Hälften klar, hälften kvar

Hej! Dagen har varit lite sådär. Har mest känt mig tom typ. Men har i alla fall fått lite saker gjorda. Var i stallet vid lunch ungefär och gjorde stallsysslorna + gjorde rent båda krubborna! Det var riktigt skönt att få dem avklarade. Hoppas bara att dem godkänns av stallägaren nu då haha... Efter det gick jag hem och åt och chillade ett tag. Sen tillbaka till stallet och red. Filip var i ridhuset en stund idag också, sen stod han o pratade med stallägaren i stallet när jag gjorde iordning lilleman efter ridpasset, så det var ju lite stelt/obekvämt heh... Men jag överlevde ;) Sen gick jag hem och tränade, efter det duschade jag och nu sitter jag här i sängen. 
 
Resten av kvällen blir nog film idag också. Börjar få slut på filmer nu... Vill se grease, the notebook, remember me, lol, osv. för första gången igen! Har så svårt för att se filmer igen som jag redan har sett. Jag kan göra det om jag väntar länge mellan gångerna, men det blir ändå att jag knappt kollar på filmen för jag vet vad som kommer hända så jag spelar spel istället.. Hittar inga riktigt bra romantiska draman som jag inte har sett heller. Så just nu typ tvingar jag mig igenom filmer som är lite halvdana haha... Får försöka hitta någon, ananrs blir det nog the notebook igen. Längesen nu.. och då får jag gråta lite :)) 
Haha detta är ett litet inside joke med några av mina vänner.. Har nämligen en bekant (vi har träffats på fester några gånger och har snapstreak nu) som är lik Filip enligt mig. Därmed texten haha
 
(Fem av tio dagar avklarade! Hälften klar. Hälften kvar. )

11 frågor om min träning

1. Hur ofta tränar du? 
Rider ungefär 6 gånger i veckan, styrketränar lite olika mycket. Men försöker styrketräna åtminstone 3 ggr/v. 
 
2. Vilken typ av träning gillar du mest? 
Ridningen såklart, på adnra plats kommer nog boxning, och på tredjeplats styrketräning. Kondition/löpning är tråkigast i alla fall!
 
3. Varför tränar du? 
1. För att bli en bättre ryttare. 2. För att må bättre psykiskt och fysiskt och för att må bättre när jag blir äldre också. 3. För att få kroppen jag vill ha 
 
 
4. När tränar du helst? 
När jag är ensam hemma en eftermiddag/kväll så att jag efteråt kan duscha och chilla i mjukiskläder. 
 
5. Tränar du på gym? I så fall, vilket? Varför/varför inte? 
Nej. Men ska kanske köpa klippkort på friskis och svettis till sommaren och då väljer jag just det gymmet för att typ alla jag känner som tränar på gym tränar där. Anledningen till att jag inte tränar på gym just nu är för att jag avskyr att träna bland folk för jag har sån prestationsångest så jag vill alltid vara bäst. När jag är hemma och tränar själv kan jag inte jämföra mig med någon. Men ska försöka komma över min rädsla för gym till sommaren.
 
6. Tänker du på vad du äter? 
Ja, jag tänker ofta på vad jag äter. Jag försöker också äta nyttigare men det går lite sådär. Är rätt kräsen och har massa allergier så det är svårt för mig att hitta något som är gott och nyttigt. Sen älskar jag ju sötsaker också, så kan inte hålla mig undan från det så mycket hehe... Så ja, jag tänker på vad jag äter men jag äter inte jättemycket nyttigare för det. Men jag kan tex. köpa naturgodis istället för vanigt godis, eller skippa fikan nån gång. Och om jag tex. ska laga mat själv till mig så brukade jag förr göra pannkakor typ varje gång, men nu gör jag omelett. Så jag försöker lite smått äta nyttigare, men jag skulle ändå inte säga att jag äter nyttigt. 
 
7. Vad lyssnar du på för musik när du tränar? 
Typ peppiga låtar. Helst inte typ housemusik utan någon som sjunger. Men lite den stilen fast någon som sjunger. Om ni fattar haha.. 
 
8. Vill du förändra något med din träning? I så fall vad och varför? 
Jag vill träna oftare och hårdare. Men har inte riktigt tiden eller orken. Tyvärr. 
 
 
9. Vilken muskelgrupp är roligast respektive tråkigast att träna? 
Tråkigast är i alla fall magen. Hatar det! Men det är magen jag behöver träna mest för tillfället, tyvärr. Roligast vet jag inte riktigt. Brukar köra riktigt hårt på rumpan, så det kanske. Idk heh
 
10. Hur länge brukar dina träningspass pågå? 
Brukar rida nånstans mellan 30 och 60 min. Styrketräningarna är också väldigt olika, men försöker med 30-60 min där också. 
 
11. Har du några rutiner innan och efter träning? 
Nja, typ. Innan brukar jag ofta försöka peppa upp mig själv genom att kolla på peppande "fitspo" bilder haha.. och efter att jag har tränat brukar jag alltid köra yoga/stretching typ för att jag vill bli vigare än jag är. Sen brukar jag duscha och efter det är det olika. 
 

Tisdag

Godmorgon! Har precis vaknat och ligger frotfarande kvar i sängen. Idag känner jag mest att jag vill helst ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra någonting, men det kan jag inte tyvärr. Har inga jättestora grejer planerade idag, men lite smågrejer för att fördriva tiden typ. Jag ska träna och städa hade jag tänkt. Sen ska jag såklart göra stallsysslorna och rida. Jag ska också ta tag i rengöringen av krubborna i lillemans nuvarande box och i hans förra. Lilleman kladdar ju runt så fruktansvärt mycket när han käkar sin frukost så det är ju betfor överallt som jag måste få bort. Det kommer nog ta typ 3 timmar.... Så det tar verkligen emot att gå till stallet och göra det, men jag måste. 
 
Nu ska jag nog ligga kvar i sängen och stirra i taket ett tag till innan jag går upp och äter frukost. Vi hörs senare, kram