2017 för mig Jan-Juni

Jag började tänka på vägen hem från stallet häromdagen och kom snabbt in på hur 2017 har varit för mig, och eftersom huvudorsaken till att jag har den här bloggen är för att jag ska kunna skriva om sånt jag tänker på så tänkte jag dela med mig om hur 2017 har varit i mina ögon, väldigt ärligt. Kommer inte försöka förfina något katastrofalt mm. Utan ni ska få veta hur 2017 har varit för mig. 
 
Året började bra skulle jag vilja säga. Jag var rätt övertygad om att 2017 skulle bli Året medd stort Å. Jag skulle göra mycket förändringar och checka av saker jag länge behövt/velat göra men inte gjort. Januari var egentligen bra rakt igenom. -ish. Tror det var i slutet av januari som det började fucka lite, men skulle ändå säga att Januari var över lag bra. Februari däremot var kaos. Jag tror nästan jag grät varje dag den månaden. Allt var kaos och jag ville verkligen bara låsa in mig i ett rum och ruttna bort. Mars och April var lite typ medelmåttiga. Vissa dagar sög, vissa var riktigt bra. Borde ha varit här någonstans som jag var i London också vilket var riktigt skönt! Mådde inte helt bra egentligen under dessa månader, men jag höll uppe en fasad som funkade hyfsat för det mesta i alla fall. Tog tag i en viktig sak och fick hjälp nån gång under dessa månader också. 
 
 
Fram tillochmed Maj var det ju väldigt mycket upp och ner i mitt liv, och huvudsaken var ju min lilla hjärtekross jag hade där. Man kan säga att den "break-up:en" började i februari och höll på till maj. Så därför var det väldigt oklart och kaosigt. Den här killen var jag aldrig tillsammans med men jag var väldigt kär och enligt mina upplevelser så lekte han extremt mycket med mina känslor för honom och eftersom jag är en väldigt känslosam person med starka känslor så var allt kaos under våren. Men i Maj så fyllde jag 18, hade en 18-års fest och det var väll egentligen det riktiga avslutet mellan den killen och mig. Festen började bra, men slutade i total kaos efter att han och jag hade pratat med varandra. Men det var nödvändigt och nästa gång kanske jag inte kommer ta en sån diskussion på fyllan.... hehe... Men jag klarade den natten med hjälp av mina underbara kompisar. 
 
Efter det kunde jag lixom släppa loss lite. Jag började träffa killar. Dejta och umgås. Juni var egentligen inget speciellt för mig. Jag festade, träffade killar, mm. Det var en riktig tonårs-månad för mig. Var visserligen väldigt sjuk ett tag där + jobbade när sommarlovet började, men när jag kunde så var jag ute typ. (alltså på typ äventyr mm) Det är väll egentligen en månad jag inte är jättenöjd över. Jag skötte ju mig så det var inte så att typ jag hamna i fyllecell eller nått sånt. Jag hade väll egentligen bara kul, men det blev kanske lite för mycket kul ibland. 
 
Sedan kom Juli och där vände väll egentligen allt... 
 
Men det tar vi i ett annat inlägg! :D 
Kommentera inlägget här: