2017 för mig, juli-dec

Så! Här kommer andra halvan av mitt 2017. Har ni inte läst första delen så gör det först! Den finns HÄÄÄÄR
 
Okej, för att påminna er andra lite kort om mitt första halvår av 2017 - våren var pretty much kaos pga hjärtekross. Juni var en riktigt tonårs-månad med mycket alkohol och killar. 
 
Men nu är det dags för Juli, vilket var månaden där allt började bli bättre enligt mig. Jag var i skåne under juli, träffade en kille, nämligen V. Festandet minskade och jag kände att jag inte längre ville träffa olika killar hela tiden utan jag ville ha EN som jag kunde kalla min. Jag blev intresserad av V, som bor typ 500km från mig. Men vi snackade i telefon väldigt länge och ofta. Här nånstans blev det ju Augusti också. Jag blev mer och mer intresserad men efter ett tag visade det sig att han inte var intresserad av något förhållande. Så jag blev såklart väldigt ledsen igen. Men som tur var så var detta inte lika utdraget som i våras så jag kunde snabbare släppa detta. 
(hahah enda bilden jag kunde hitta från Skåne) 
September flöt väll på helt ok. Jag var ofta hos läkare pga började med några mediciner som jag kommer berätta mer om framöver. Och sen var jag i stallet, skolan, pluggade, festade, mm. Egentligen en helt vanlig vardag typ. Utan vetskapen att nästa månad skulle bli början på något riktigt underbart. 
 
Oktober var äntligen här och den månaden hann knappt börja innan jag, för första gången, fick träffa min älskade E. <3 Hela den månaden var egentligen bara E för mig. Jag blev kär direkt och likaså han. I slutet av månaden var jag även i Barcelona vilket var väldigt skönt. 
 
När jag kom tillbaka från spanien så var det början på November och det första jag gjorde när jag kom hem var att dra på fest hahah! Den natten var även natten då jag och E bestämde oss för att vi var ett par. <3 Så det tog alltså ganska exakt 1 månad från att vi träffades till att vi blev tillsammans! Och ja, det gick fort. Men varför vänta när båda är helt säkra på vad vi vill? 
 
Nu är det ju årets sista månad, December. Och för de flesta innebär väll december julfirande och sedan avsluta året/börja nästa år med nyårsafton. Samma gäller för mig. Julfirande, hänga med E, skola, stall, jullov, sen nyår. 
 
 
SÅDÄR! Om jag nu skulle berätta om 2017 väldigt kort så kan jag säga som så att jag har varit med om mycket, speciellt mycket psykiskt och jag kommer lämna det jobbiga och bara ta med mig erfarenheterna och det bra. 
 
För ett år sedan var jag singel, visste knappt hur man skrev/pratade med killar, lilleman hade precis avslutat vår första tävlingssäsong med oväntat bra resultat, jag käkade inga tabletter och jag gick i tvåan på gymnasiet. Nu har jag en underbar pojkvän, har verkligen fått lära mig hur man skriver och pratar med killar hahah, lilleman är till salu, jag käkar 5-6 tabletter om dagen och jag ska ta studenten om ett halvår. 
 
Livet har sina ups and downs och man kan verkligen inte planera livet i förväg för det händer alltid oväntade saker. Men just idag kan jag säga att jag är nöjd med livet. 

2017 för mig Jan-Juni

Jag började tänka på vägen hem från stallet häromdagen och kom snabbt in på hur 2017 har varit för mig, och eftersom huvudorsaken till att jag har den här bloggen är för att jag ska kunna skriva om sånt jag tänker på så tänkte jag dela med mig om hur 2017 har varit i mina ögon, väldigt ärligt. Kommer inte försöka förfina något katastrofalt mm. Utan ni ska få veta hur 2017 har varit för mig. 
 
Året började bra skulle jag vilja säga. Jag var rätt övertygad om att 2017 skulle bli Året medd stort Å. Jag skulle göra mycket förändringar och checka av saker jag länge behövt/velat göra men inte gjort. Januari var egentligen bra rakt igenom. -ish. Tror det var i slutet av januari som det började fucka lite, men skulle ändå säga att Januari var över lag bra. Februari däremot var kaos. Jag tror nästan jag grät varje dag den månaden. Allt var kaos och jag ville verkligen bara låsa in mig i ett rum och ruttna bort. Mars och April var lite typ medelmåttiga. Vissa dagar sög, vissa var riktigt bra. Borde ha varit här någonstans som jag var i London också vilket var riktigt skönt! Mådde inte helt bra egentligen under dessa månader, men jag höll uppe en fasad som funkade hyfsat för det mesta i alla fall. Tog tag i en viktig sak och fick hjälp nån gång under dessa månader också. 
 
 
Fram tillochmed Maj var det ju väldigt mycket upp och ner i mitt liv, och huvudsaken var ju min lilla hjärtekross jag hade där. Man kan säga att den "break-up:en" började i februari och höll på till maj. Så därför var det väldigt oklart och kaosigt. Den här killen var jag aldrig tillsammans med men jag var väldigt kär och enligt mina upplevelser så lekte han extremt mycket med mina känslor för honom och eftersom jag är en väldigt känslosam person med starka känslor så var allt kaos under våren. Men i Maj så fyllde jag 18, hade en 18-års fest och det var väll egentligen det riktiga avslutet mellan den killen och mig. Festen började bra, men slutade i total kaos efter att han och jag hade pratat med varandra. Men det var nödvändigt och nästa gång kanske jag inte kommer ta en sån diskussion på fyllan.... hehe... Men jag klarade den natten med hjälp av mina underbara kompisar. 
 
Efter det kunde jag lixom släppa loss lite. Jag började träffa killar. Dejta och umgås. Juni var egentligen inget speciellt för mig. Jag festade, träffade killar, mm. Det var en riktig tonårs-månad för mig. Var visserligen väldigt sjuk ett tag där + jobbade när sommarlovet började, men när jag kunde så var jag ute typ. (alltså på typ äventyr mm) Det är väll egentligen en månad jag inte är jättenöjd över. Jag skötte ju mig så det var inte så att typ jag hamna i fyllecell eller nått sånt. Jag hade väll egentligen bara kul, men det blev kanske lite för mycket kul ibland. 
 
Sedan kom Juli och där vände väll egentligen allt... 
 
Men det tar vi i ett annat inlägg! :D 

En vecka kvar av 2017

Hej på er! Alltså min nya säng... Den är gudomlig!! Aldrig sovit i en skönare säng. Vaknade 13 idag och fick tvinga upp mig direkt för att inte somna om pga sängen haha! 
 
Gårdagen var bra, dock blev det en jobbig natt. Jag är ju introvert så efter en hel dag med massa människor runt mig hela tiden så blir jag helt förstörd typ. Idag har jag stängt in mig i ett rum och lagt pussel i flera timmar också. Fett nice ändå att stå ensam i ett rum i fullständig tystnad och tänka på enbart pusslet. Det behövde jag ! 
 
Var stallfri idag då jag fick problem med att ta mig till stallet. Så jag tänkte ta mig ut på en promenad nu så jag får röra på mig lite och få lite frisk luft även idag. Jag får ju det "gratis" när jag är i stallet, motion och frisk luft alltså, så jag får ta en promenad idag. Ska sätta mobilen på flygplansläge, starta en spellista och sen bara gå och tänka för mig själv. 
 
Bäst jag gör det nu innan jag ångrar mig! Hoppas ni har haft en bra dag idag, och igår såklart. 
 

Jag tycker ni ska se till att ta minst 2 promenader denna vecka! 

Det är ju faktiskt årets sista vecka och motion är bra för dig. Så varför inte lixom? 2 promenader hinner du med i alla fall, oavsett hur mycket du har att göra. 

 

Kram