Stressens mamma

Hej! Jag lever, nästan iaf ;) Nejdå men hittills har veckan varit helt okej. Tisdagen var riktigt rolig och slutade 3 på natten. Dagen efter var mindre rolig hahha.. Har även lyckats fucka upp min skadade fot igen, så just nu haltar jag runt med bandage och smärtstillande dygnet runt. Så kan därmed inte heller rida med stigbyglar på ett tag... :/ 
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska bara vara i skolan, stallet och sen chilla hemma. Stallmorgonen på lördag och sen fira Pacha på lördagkväll. 
 
NU ska jag äta coco pops (<3) och sen sova, nattinatti
 

Veckoschema v. 35

Mån: skola 8.30-11.00, spontan shopping haha, stallet - dressyr 
Tis: skola 9.15-15.35, stallet - vila, fixa stallsysslorna snabbt som tusan, tillbaka i skolan 18 för inspark, sen fest
Ons: skola 8.40 (:-))) - 15.10, stallet - jogg
Tors: skola 8.30-15.05, "möte" 15-16, stallet - dressyr
Fre: skola 9-16, stallet - hoppning
Lör: stallmorgon (?) uteritt, fira pacha på kvällen!! :D
Sön: stallet - jogg/vila
 
Som vanligt; saker kan ändras, läggas till, flyttas osv. Kanske ska va med Andreas nån gång under veckan iaf, när är oklart. 
 
Haa dee
Detta är alltså en bild jag la in i ett dokument vi skulle skriva till vår nya engelskalärare så han kunde se hur vi såg ut :))) No ragrets lixom (alltså dör.... "Its lit" "so hot" "xoxo".... fuck..) 

Måndis ångestis

Hej! Är ensam hemma och spelar musik på högsta volym för att överrösta mina tankar. Skoldagen gick snabbt. Har bara en lektion på måndagar, det är visserligen en 2,5h lång engelskalektion så det känns som en hel skoldag ändå :-)) Menmen. Slutade 11 idag och då tog jag, marre och alva bilen till donken och köpte mat, sen drog vi alla hem åt våra håll. 
 
Var hemma typ 2 timmar, sen såg jag på en kompis mystory att det fanns en tillfällig lagerrensningsbutik i stan som cubus hade. Så jag drog dit och kom hem en stund senare med hela 5 plagg för totalt 160kr! Ska visa bilder osv så småningom, men fick med mig 1 par jeans, en kjol, ett par trosor, en croptop och en tröja med öppen rygg.
 
Hoppas att butiken är öppen hela veckan och att allting inte är slut på onsdag, för det var ett par till byxor där som jag funderade på men köpte inte av någon anledning (?). Typ fake skinbyxor och vill ha ett par men inte velat spendera typ 300 spänn på ett par eftersom jag troligtvis inte kommer använda de jättemycket. Men dessa var billiga! Imorgon hinner jag dock inte in till stan, om jag inte får nån inställd lektion eller nått haha! Så hoppashoppas! 
 
Nä nu ska jag skriva fler inlägg till bloggen och höja musiken ett hack till. Sen blir det serier tills jag somnar
 
Haaa deeee
Här är jeansen och tröjan med öppenrygg! Svartvit bild och dålig kvalle, men tänkte att ni kan få se lite ungefär hur de såg ut. Ska försöka fixa bättre bilder !