En sång för alla dom

Hej! Förlåt för att jag inte bloggade imorse, men jag var tvungen att åka 7.45 istället för 8.45 som jag trodde. Tur jag vaknade vid 7 av mig själv då med tanke på att mitt alarm stod på 7.45 haha! Men försäljningen av ljushållare i valvet gick väll helt okej. Vi sålde fler än vi gjorde på mässan i alla fall. 
 
När jag kom hem så slängde jag mig på min lillasysters säng, då det var den närmsta sängen, och somnade direkt. Sov en timme, sen gick jag till stallet. Blev hoppning med småhinder idag. Lilleman var fin, men ju lägre hindrena är ju mer skiter han i dom och mest kliver över/springer igenom typ. Stallägaren kom in och kollade en stund också. Han sa att jag borde hoppa småhinder typ varannan dag ett tag, tills han hoppar ordentligt på de hindrena också. Jag får se hur jag gör med det. 
 
Nu har jag duschat och ätit. Ska väll bokföra från idag och sen plugga tror jag. Har både godis och chokladbollar, men är faktiskt inte speciellt sugen. Vilket är fruktansvärt bra! Måste verkligen bli av med mitt galna sockersug jag vanligtvis har. Senare ikväll ska jag förhoppningsvis snacka med N som vanligt. Bäst är han verkligen! :) 
 
Vi hörs imorgon, nattinatti
Bebis-Lilleman fyller ju år idag också! Och blir hela 10 år! Såatt så liten är han ändå inte längre, men han kommer alltid vara min bebis <3 
 
Grattis Bästa Vän. <3
 
 
Kommentera inlägget här: