En inte helt lätt fredag

Hej! Dagen har varit lite sisådär. Den började bra. Fick tillbaka naturkunskapsprovet och fick A! Så det var fruktansvärt skönt. Sen käkade vi lunch och efter det var det godisregn på skolans innegård. Efter det hade vi lektion utan lärare så då satt jag, marre, alva och simme själva i ett klassrum vilket resulterade i att det blev mer dans, sång och prat än plugg. Men vi gjorde klart uppgiften innan vi gick hem i alla fall. 
 
När jag kom hem vände det dock. Var ensam och tänkte för mycket. Men jag ringde en kompis som hjälpte mig igenom det värsta. Men sen dess har jag varit rätt nere resten av dagen. Tyvärr. Men jag har skrivit om det (publiceras imorgon) och sen har jag pratat med kompisar och ska prata med Nils snart också. Så jag klarar nog denna dag också :) 
 
Stallet gick helt okej. Tog in alla hästar då stallägarna var iväg och kollade när Filip och Prada tävlade på sundbyholm. 4 fel i 125 debuten blev det! Att ta in hästarna gick nästan helt bra. Lexus var fin och lugn, Lilleman var lite småpigg men han höll sig i skinnet ändå. Pauline däremot var helt galen och småstegrade tillochmed. Men jag fick in henne också. Ridpasset gick bra. Tog ett tag att få igenom Lilleman idag, men när det väl gick så var han superfin. 
 
Nu ska jag snacka med Nils tills jag somnar så slipper jag somna med ångest och tårar. Vi hörs imorgon, natti
 
Kommentera inlägget här: