valborgsmässoafton

Godmorgon! Jag och N snackade till tre inatt. Alltså jag menar, hade det inte varit för att vi hade bra samtal så hade jag ju somnat haha! Men det var trevligt. Har vaknat lite till och från sen 7 imorse dock, och vid 10.30 tvingade pappa och chrille upp mig för jag var tvungen att hjälpa till med husbygget en stund. 
 
Nu sitter jag och äter frukost och har precis bokfört. Ska till stallet snart och göra stallsysslorna samt rida ut. Ikväll ska jag till Klara och Marina, och sen skulle vi träffa två killar också och typ hitta på något. Lite oklart vad det blir av kvällen, men det blir säkert kul! 
 
Nu ska jag ta tag i dagen. Vi hörs senare, kram
 

En sång för alla dom

Hej! Förlåt för att jag inte bloggade imorse, men jag var tvungen att åka 7.45 istället för 8.45 som jag trodde. Tur jag vaknade vid 7 av mig själv då med tanke på att mitt alarm stod på 7.45 haha! Men försäljningen av ljushållare i valvet gick väll helt okej. Vi sålde fler än vi gjorde på mässan i alla fall. 
 
När jag kom hem så slängde jag mig på min lillasysters säng, då det var den närmsta sängen, och somnade direkt. Sov en timme, sen gick jag till stallet. Blev hoppning med småhinder idag. Lilleman var fin, men ju lägre hindrena är ju mer skiter han i dom och mest kliver över/springer igenom typ. Stallägaren kom in och kollade en stund också. Han sa att jag borde hoppa småhinder typ varannan dag ett tag, tills han hoppar ordentligt på de hindrena också. Jag får se hur jag gör med det. 
 
Nu har jag duschat och ätit. Ska väll bokföra från idag och sen plugga tror jag. Har både godis och chokladbollar, men är faktiskt inte speciellt sugen. Vilket är fruktansvärt bra! Måste verkligen bli av med mitt galna sockersug jag vanligtvis har. Senare ikväll ska jag förhoppningsvis snacka med N som vanligt. Bäst är han verkligen! :) 
 
Vi hörs imorgon, nattinatti
Bebis-Lilleman fyller ju år idag också! Och blir hela 10 år! Såatt så liten är han ändå inte längre, men han kommer alltid vara min bebis <3 
 
Grattis Bästa Vän. <3
 
 

En inte helt lätt fredag

Hej! Dagen har varit lite sisådär. Den började bra. Fick tillbaka naturkunskapsprovet och fick A! Så det var fruktansvärt skönt. Sen käkade vi lunch och efter det var det godisregn på skolans innegård. Efter det hade vi lektion utan lärare så då satt jag, marre, alva och simme själva i ett klassrum vilket resulterade i att det blev mer dans, sång och prat än plugg. Men vi gjorde klart uppgiften innan vi gick hem i alla fall. 
 
När jag kom hem vände det dock. Var ensam och tänkte för mycket. Men jag ringde en kompis som hjälpte mig igenom det värsta. Men sen dess har jag varit rätt nere resten av dagen. Tyvärr. Men jag har skrivit om det (publiceras imorgon) och sen har jag pratat med kompisar och ska prata med Nils snart också. Så jag klarar nog denna dag också :) 
 
Stallet gick helt okej. Tog in alla hästar då stallägarna var iväg och kollade när Filip och Prada tävlade på sundbyholm. 4 fel i 125 debuten blev det! Att ta in hästarna gick nästan helt bra. Lexus var fin och lugn, Lilleman var lite småpigg men han höll sig i skinnet ändå. Pauline däremot var helt galen och småstegrade tillochmed. Men jag fick in henne också. Ridpasset gick bra. Tog ett tag att få igenom Lilleman idag, men när det väl gick så var han superfin. 
 
Nu ska jag snacka med Nils tills jag somnar så slipper jag somna med ångest och tårar. Vi hörs imorgon, natti