musikvideo

Fredag - justin!

Godmorgon! Vaknade upp ännu sjukare imorse... Var dessutom så nervös att jag mådde illa vilket resulterade i att jag fick i mig en halv macka till frukost. Sen gick jag till stallet, tog ut alla hästar, gjorde stallsysslorna och gick hem. La mig och sov i 1 timme då, och när jag vaknade mådde jag lite bättre och var även mer taggad än nervös. 
 
Nu har jag precis duschat, packat och försökt ta lite outfitbilder. Nu är det lite mindre än 2 timmar kvar tills min syster hämtar mig, så fram tills dess ska jag skriva tidsinställda inlägg och försöka få i mig mer frukost. 
 
Upplägget med bloggen ikväll och imorgon får bli så att jag skriver lite tidsinställda nu, sen får jag liveblogga från mobilen tills jag är hemma igen. För jag tar inte med min dator alls. 
 
Här är i alla fall outfiten jag tillslut valde: 
Jeans med hål i knäna (Dr. Denim, klippt hålen själv) 
Croptop (H&M) 
Hoodtröja (Vet ej vart ifrån, det är min mediacreatortröja) 
Leopard bomberjacka (Monki) 
Halsband (H&M) 
 
(Och ja, jag vet att jag är blekast i hela sverige haha! Har höjt exponeringen på bilderna också så ser ännu blekare ut än jag faktiskt är..) 
 
Blev denna outfit tillslut. Lite tuffare än jag vanligtvis har, men jag ville inte ha klänning, så det blev detta. 
 
Hoppas ni får en bra dag! Nån mer av er som ska på Justin idag?? 
 
KRAAAM

Höstsnuva

Hej! Skoldagen gick att ta sig igenom. Tydligen jättemånga som är/har varit sjuka denna vecka. Så det var inte bara jag som satt och snora och hosta i klassrummet. ;) 
 
Svenskan på morgonen gick bra. Vi håller på med satsdelar, predikat, subjekt osv. och nu börjar det bli riktigt krångligt, men som tur var kommer vi inte få lära oss ännu fler, för nu vet vi vilka vi måste kunna på provet. Så det är bara att plugga! 
 
Efter svenskan var det egentligen idrott, men vi skulle istället på en förläsning om uf. Och det var faktiskt rätt kul! De spelade jättehög dunkmusik innan allt började, sen fick vi göra ett quiz, sen fick vi lyssna på folk som pratade som inte var lika roligt, men sen hade Staffan Taylor en föreläsning för oss, och han var riktigt duktig! Blev galet inspirerad. 
 
Efter det gick jag hem för musikalen var inställd så jag slutade efter det. 
 
Stallet gick bra. Skrittade i exakt 8 minuter idag. 4 minuter åt varje håll. Kände inte hältan alls. Stein sa att jag helst ska avsluta innan hältan märks av, så därför blev det enbart 8 minuter idag. Imorgon vilar han och på lördag skrittar jag lite lätt igen. 
 
Uppdatering på min väg mot att bli frisk då.. Har knappt ont i halsen, är mycket mindre hes, kan faktiskt få fram lite toner nu så det ska nog gå att sjunga med lite imorgon på Bieber! Dock är det inte bara förbättringar. Har blivit extremt snorig nu istället... det bara rinner och har gjort det hela dagen. Det är som nån tömmer vatten från en vattenkanna rakt ut genom näsan. (too much information kanske haha) Så jag använder exakt så mycket nässpray man får och nyser som en galning. Tror jag nyser pga nässprayen för jag nyser alltid mest när jag nyligen tagit den. Menmen! 
 
Nu ber jag till de högre makterna att jag vaknar hyfsat frisk imorgon, redo för Justin! 
 
Godnatt
Stor och liten <33 haha så söta