Planer inom hästeriet

Hej! Nu när jag har skrivit och publicerat inlägget om att sälja Lilleman så kan jag nu skriva detta inlägg lite ärligare än annars haha
 
Så här är mina planer inom hästeriet inom det närmaste året typ. 
 
* Stallägaren ska kolla med Filip Ågren om han kan hålla lektion för mig! 
 
* När Prada och Lexus kommer hem från Filip Ågren (tror det är i början av Januari) så ska jag få rida och hoppa någon av dem! (Är jättetaggad haha!!)
 
* Nästa år ska jag starta några gånger med Lilleman. Ska försöka få till felfria 90 rundor och även starta 1 meter. Men det återstår att se hur det går. 
 
* Sen ska jag tillslut sälja Lilleman... 
 
* Och iochmed det ska jag köpa storhäst och börja en helt ny resa inom ridningen. 
 
 
 
Nu får ni ha en trevlig halloweenkväll och partaja loss, eller mysa framför en lite läskig film, eller något annat ni vill göra! Ha det bra, vi hörs imorgon

Halloween måndag!

Godmorgon! Idag är det väll ändå den riktiga halloweendagen? Halloween är verkligen ett sånt här datum som nästan ingen vet exakt när det är, men alla vet ungefär när det är haha. Men jag är ganska säker på att det är idag, även fast man firar halloween typ hela helgen. 
 
Idag ska jag till stan och köpa lite småsaker inför ikväll, sen ska jag hem och lägga fram allt så det går så snabbt som möjligt sen på kvällen. Sedan ska jag till stallet. Göra stallsysslorna, troligtvis promenera med/longera lilleman. Tror inte jag hinner rida. Sen hem, duscha, göra mig iordning, dra till stan och möta upp kompisar, ta bussen till en fest. :D Ska bli riktigt kul! Har inte varit på fest på jättelänge nu känns det som, så det ska bli kul. 
 
Så det är vad som händer idag. Och nu ska jag, som vanligt, se på någon serie och äta frukost. Har dock sett klart the carrie diaries nu :'( så får se vilken serie det blir.
 
Ha en bra halloween-måndag! Kram
 

Staying up

Hejsan! Sitter i sängen nu i lägenheten. Har inte gjort så mycket efter tävlingen, redigerat bilder, tagit in lilleman, åkt till mamma. Typ det. Nu sitter jag och kollar på 100% vaken: höstlov på youtube (@mvh svt). Det är ett live och det är 4 youtubers som typ pratar och gör olika saker typ hela natten. Så jag ser på det när jag inte har något annat att se på typ haha
 
Ska va uppe så länge jag orkar tror jag, för imorgon ska jag va uppe till ca 3 så jag försöker vänja mig ikväll haha. 
 
Känner att detta inlägg är typ onödigt, men jag kände för att skriva så då gjorde jag det. Vi hörs imorgon istället. Godnatt!
bebiiii