Kvälla!

Hej! Dagen har faktiskt varit väldigt bra! På naturkunskapen skulle vi göra en jättetråkig gruppuppgift, men jag, simone och alva började prata uf istället och tillslut var vi heeelt inne i det och hela lektionen gick åt till det haha! Vår lärare såg också att vi gjorde det och han sa att det var okej ;) 
 
Sen hade vi digitalt skapande/film, och jag var fett otaggad på att gå ut i kylan och filma, dessutom inte med mina närmsta vänner då grupperna är indelade utifrån klasslistan eller nått. Men det var faktiskt jätteroligt och jag skrattade sååå mycket haha! Kan berätta mer om själva filmen nån annan gång. 
 
Kameran dog ungefär en timme innan vi slutade, så då fick vi gå hem. Så jag var hemma redan 13.30! Och när jag kom hem jobbade jag lite med företaget och fick våra första ljusstakar sålda! :D Kommer skriva mer om vårt företag så småningom också haha
 
Stallet gick jättebra idag! Lilleman var sååå fin! Vi körde bommar. Först travbommar, sen galoppbommar, sen bara 2 bommar med långt avstånd mellan där vi ändrade antalet galoppsprång, sen hade vi bommarna som en fyrkant och hoppade dem åt olika håll osv. Han var jätteduktig och lyssnade för det mesta på mig. Var mycket positiv hela tiden också! Hade även en kloss framställd för att hoppa över. Han tycker dock att den är jättetråkig nu och orkar inte ens lyfta på benen över den... haha! Får bygga en ordentlig mur med klossar på lördag tror jag..! Men han var i alla fall superduper fin! 
 
Har sett på massa hoppning från sihs nu på kvällen och nu ska jag kolla ikapp lite på youtube då jag ligger mååånga klipp efter.. Sen sova. Vi hörs imorgon! Godnatt
 

WCW

 
 
ZARA LARSSON är min Woman Crush Wednesday denna vecka. Hon är så fruktansvärt snygg, cool och viktig! Hon sjunger helt magiskt bra också. 
 
Tror att ni alla förstår vad jag menar med snygg och cool. Och med viktig menar jag att hon är ju väldigt öppen och bestämd med hennes feministiska åsikter och jag tycker det är så fruktansvärt viktigt. Hon har verkligen fått feminism att bli ett samtalsämne och ett accepterat samtalsämne. Hon har lärt mig, och garanterat många andra, väldigt mycket om feminism och jag är så tacksam för det! 
 
Kan även tillägga att hennes podd är jättebra! Har dock inte hört den nya med Olivia, men hennes gamla ihop med Noel Flike var min favoritpodd. Den heter "Den fantastiska resan" och har nu tyvärr lagts ner, men hon har startat "sanningens mammor" med hennes kompis Olivia istället så den ska jag lyssna på inom en snar framtid!

onsdag

Godmorgon! Idag är det skola 8.55-15.15. Sen stallet, då blir det dressyr tror jag. Trim i alla fall. 
 
Har dock luggit och dragit mig alldeles för länge, så måste dra typ nu.. Vi hörs! Kram