Godis och bullar..

Hej! Dagen idag har varit bra. SKolan gick snabbt, började 10.05, och vi slutade 10.40... haha! Dessutom så bara pratade vi till typ 20 över, så jag hade ca 20 min lektion idag :-):-) haha! Men ändå skönt att slippa vara i skolan så länge. När vi slutade drog vi in till stan och jag fick hjälp av Lovisa och Simone att hitta klänning och shorts, så kom hem med både och efter lite letande. Är helt kär i klänningen! Eller det är egentligen en playsuit, men det ser ju typ ut som en klänning ;) Shortsen är inget speciellt med. Simpla jeans-shorts. Dem var hyfsat snygga och satt bra på, lite dyra dock. Men det var de bästa shortsen jag kunde hitta så det fick bli dem. KÄnner att jag kan inte direkt gå runt i svarta jeans när det är 27 grader varmt ute...! haha
 
Efter stan gick jag hem och gjorde mat. Blev omelett. Sen satte jag mig på balkongen och åt samtidigt som jag kollade på kuwtk i solen. Har bränt mig lite på axlarna, ska göra allt i min makt för att bli brun denna sommar! Efter det så diskade jag i typ 1 timme, sen åkte jag till huset. Stina och jag tog fram den nya "vattenmattan" typ. Det är som en matta som man har vatten på också springer man och kastar sig på den. Jätteroligt! Och skönt i värmen. Trots att vattnet var sviiinkallt så kändes det knappt pga värmen ute<33 
 
Sen gick jag till stallet. Red ut idag också. Alldeles för varmt för att vara i ridhuset. L var duktig idag. Vi hade en massa getingar runt oss hela ritten vilket vi båda var riktigt irriterade på, men han skötte sig bra. Vi träffade på lite rådjur, men det enda han gjorde var att stanna och kolla lite, sen fortsätta som inget hade hänt. 
 
Nu ska jag skriva ett tidsinställt till imorgon, sen gå och lägga mig med nått/några avsnitt av kuwtk. Är på nästsista avsnittet av säsong 2.... när började jag se det? Igår? En säsong om dagen i så fall! haha... 
 
Godnatt<3
 

Tisdag

Godmorgon! Idag ska jag först till skolan och ha en lektion, sen ska jag in till stan och leta skolavslutningskläder i första hand och sen lite shorts och klänningar till sommaren. Sen ska jag vidare till stallet och rida ut med L. Om jag har tid så rider vi till galoppbacken idag. 
 
Nu ska jag se på kuwtk och äta frukost! Ha en bra tisdag! Kram
 

Huvudvärk

Hej från en med extrem huvudvärk!.. Huvudvärk är något av det värsta jag vet. Det gör så jävla ont och det går ju inte att göra NÅGONTING åt det! Nä, usch! 
 
Skoldagen har varit bra. Såg på film på engelskan och på mepron lyssnade vi på radioprogramen. Imorgon har vi bara en lektion, som vi måste gå på. Så det känns fett ovärt, men om min huvudvärk är borta så ska jag till stan efteråt och kolla efter skolavslutningskläder. Sen till stallet. 
 
Stallet idag gick bra. Red ut och L var duktig. Lite bebis och var lite småspänd och smårädd hela tiden, men han skötte sig bra ändå. Tror ddet blir en uteritt imorgon också. 
 
Nu ska jag och min huvudvärk sova. Godnatt!