He makes me happy.

Kan inte annat än le när jag sitter på hans rygg<3 
 

Torsdag

Godmorgon! Idag vilar Lilleman. Ska bara dit och göra stallsysslorna, men det gör jag i eftermiddag. Efter att stallet är klart och Lilleman har tagits in ikväll så ska jag iväg till några kompisar från gamla klassen och va med dom hela natten. Förra gången jag va med dom så var vi vakna verkligen heeeela natten, och jag skulle inte sova över för jag skulle bli hämtad i lägenheten 9 dagen efter, men jag gick hem till lägenheten vid 6-7 nån gång på morgonen hahha! 
 
Fram tills att jag ska till stallet så ska jag städa och packa. Har fortfarande inte orkat/hunnit städa. Har städat halva skrivbordet typ, men sen var jag tvungen att gå till stallet haha! Så ska försöka städa idag i alla fall. 
Måste plugga också... 
 
Meeeen nu ska jag se på gossip girl! ;) 
 
Har i alla fall redigerat alla bilder från uteritten igår. Bara bilderna på sakerna jag köpte i göteborg kvar nu då.. 

Uteritt och bowling

Hej! Tror helt ärligt att jag inte kommer hinna städa mitt rum under lovet hahah.. Stressig dag idag igen. Var i stallet vid halv 1 och Alva följde med för att fota. Jag red ut och vi red hem till mig, testade även gå ner till sjön, men han tyckte det var för läskigt så han gick inte närmare än 1 meter från vattnet haha! Men förövrigt var han superduktig! Väldigt spänd ibland, men helt cool-lugn annars. Han var lixom inget mellanting. Antingen på helspänn eller helt avslappnad. Gick förbi dom annars "livsfarliga" brevlådorna med enbart en liten titt på dom. Blev några bra bilder, men dem flesta var överexponerade pga solen och att kameran inte vill samarbeta. Sen vet inte Alva hur man ställer in kameran heller så jag visste ju inte hur bilderna blev förrän efteråt. Vissa bilder raderade jag också pga att han lyckades vrida på ena benskydded så det var vänt utåt och det märkte vi inte förrän efter vi hade fotat klart, men sparade en del bilder där benskyddet är så. Får väll bara förklara om någon påpekar det sen! 
Over-all är jag nöjd med dagens uteritt! 
 
Sen åkte vi och bowlade med familjen. Vi körde i två timmar och jag vann! Kändes bra för min vinnarskalle ;) 
Min bror, Johan, måste ha kört världshistoriens ojämnaste match i alla fall! Han började med en strike, sen gick det halvdåligt ett par gånger, sen gick det svindåligt jättelänge. Han fick 1 eller 0 poäng typ varje skott, sen kör han en spare, sen ner i rännan och sen TRE strike:ar på rad! Och sen ner i rännan 3 gånger igen hahah så roligt haha! 
 
Nu ska jag försöka få tummen ur och redigera lite bilder, sen se på gossip girl tills jag somnar. 
Vi hörs imorgon, godnatt<3 
 
Min fina, fina kille <3