Orkar inte

Hej! Usch, mår verkligen så dåligt över att jag måste jobba imorgon igen... Mitt psykiska mående är inte på topp just nu så detta kommer nog bli en lååång arbetsvecka...Men jag behöver pengarna så det är bara att kämpa på. 
 
Har i alla fall precis kommit hem från stallet. Ridpasset gick okej. Idag var han lite speciell, men vet även att jag påverkade väldigt mycket eftersom jag mår som jag gör. Men ena stunden var han i alla fall jättefin och jobbade på superbra, nästa var han katastrof och ville inte ALLS samarbeta. Men han kämpade på bra i alla fall och vi red i över 1 timme rätt jobbigt också så tror en del av krånglet var att han ar trött också och tyckte det var jobbigt. Men vi tar nya tag imorgon igen. 
 
Nu ska jag duscha, äta mat och sen se på kuwtk tills jag somnar. Vi hörs imorgon, godnatt!
 

Söndag

Halloj! Förlåt för min frånvaro, men nu är jag här igen i alla fall! Åkte till Linda igårkväll och vi laga mat, åt mat, såg på film, åt godis och var ute och leta Pokémon mitt i natten haha! Sen la vi oss vid ca 2 redan och idag har vi letat mer Pokémon och bakat muffins.

Ska till lägenheten nu och vänta på att mina päron ska komma hem och köra mig till Lilleman så jag kan rida och fixa stallsysslorna.

Mer än det ska jag inte göra idag. Men jag bloggar mer ordentlig när jag sitter framför datorn igen! Ha de bra!

Film på VINSTrundan!

Här är vår vinstrunda från i torsdags!