Bilder

Hejsan! Är i lägenheten nu. Träningen var riktigt jobbig. Slutade med att jag blödde näsblod (???) hahah! Först joggade jag i 15 min, styrketräning i 20 min, stod på balansplattan en stund (för att folk har sagt att det kanske kan hjälpa) och sen sprang jag 1 km. Nu är jag helt slut! 
 
Ser på pll nu och när mamma, alva och stina kommer hem ska vi äta potatisgratäng och kyckling. Asså godaste<3333 
 
Har lite bilder från tävlingen som jag tänkte visa nu. Då kameran inte hade rätt inställningar för att fota när jag hoppade så är bilderna inte speciellt bra, men det är bilder i alla fall haha
 

update

Hej! Har precis sprungit i 15 min och tar en liten paus nu innan jag kör styrketräning och sen springer lite till. Tänkte bara uppdatera er om hur det gick. Ska försöka hålla det kort. 
 
Lastningen dit: 1 timme och 15 min, höll på jättelänge först och han ville inte ens upp på rampen, men efter en timme så gick det att få in honom sakta, ett steg i taget. Men vi hade 30 min till godo i alla fall! :D 
 
Framridning osv: Lilleman höll på och stegrade när pappa höll i honom medan jag gick banan, så när jag var klar så sadlade vi osv på en gång. Sen skrittade jag runt utanför framridningsbanan länge. Lilleman var jättepigg och började bråka så fort någon kom i närheten. Men han höll sig i skinnet. Sen fick jag gå in på framridningsbanan en stund, var tvungen att gå ut om någon som skulle hoppa innan mig kom dit. Så jag hann trava lite, men det var mer piaff än trav och när någon häst kom för nära så ställde han sig på bakbenen... Så det var verkligen inte lätt... Sen var jag tvungen att gå ut och fick då skritta runt ännu mer. Sen blev det lite missförstånd så jag fick inte rida fram mer innan jag skulle in i ridhuset. Däremot blev det gemensam framhoppning på några hinder där. Så jag hoppade typ 4 hopp innan jag startade 70. 
 
70 starten: 1 och 2 gick bra. 3:an tyckte han såg läskig ut så han tvekade lite, men han hoppade när jag peta till med spöt. Dock kom han för nära och rev med framhovarna. Resten av banan gick super. Efter sista hindret studsa han iväg i en rad bockningar hahah. Men är nöjd med rundan trots rivningen. 
 
80 starten: Tog 3:an innan jag startade för att han inte skulle försöka stanna igen, och han hoppa utan problem. Så jag startade. 1 och 2 gick bra igen. På trean så kom vi helt rätt, men aningen snabbt så han nuddade lite med bakbenet och den trilla i marken... Kan ju säga att jag svor då hahah! Sen fortsatte jag och det gick bra. Vid hinder 6 så ville han stanna och skita precis innan men jag hann säga till honom så han hoppade typ jämfota över haha, resten gick också bra. Han bockade efter typ varenda hinder på 80 hahah
 
Men jag är nöjd med starterna 4 fel båda gångerna, på samma hinder. Lite surt, men han stannade i alla fall inte! 
 
Lastning hem: fick hjälp av en där med ett knep. Tog 10 min att lasta honom! Han var nog rejält trött dock hahah
 
Nu ska jag fortsätta träna. Vi får höras senare. Kram
Random bild. Bilder och video från dagen kommer senare. 

Tävlingsdag

Godmorgon! Då är det dags för årets första "tävling" då. Är faktiskt nervös, vilket jag inte brukar vara... men det släpper väll förhoppningsvis. Det är ju bara träningstävling. 
 
Ska i alla fall upp till stallet om 30 min ungefär, ska bara äta frukost sen gå dit. Lilleman får gå ut en stund nu på morgonen. Får hoppas att han inte skitar ner sig för mycket bara för vi ska testa att gå direkt från hagen till transporten så han inte hinner stressa upp sig på gången som han brukar göra, för det gör både mig och honom jättestressade. 
 
Mina förhoppningar på resultat är såklart att rida 2 felfria rundor, och det är vad jag kommer sikta in mig på. Men jag blir inte allt för besviken om det inte blir så. Men jag håller hoppet uppe! Jag menar, så mycket som vi alltid för kämpa med lastningen så är det minsta han kan göra att rida felfritt! ;) 
 
Vi hörs senare med update om lastningen eller update om resultat! Kram
Tagen någonstans mellan Värmland och Göteborg haha