Nyårslöften / mål för 2017

Hade faktiskt lite problem med att komma på mål och löften för 2017. Brukar ju oftast ha mest mål angående ridningen, men eftersom jag inte vet hur min nästa häst kommer vara så blir det lite svårt att redan nu bestämma mål. Men har fått ihop några! Ridning: 
* hitta ett bra hem åt Lilleman. 
* Hitta rätt storhäst för mig. 
* Lära känna den nya hästen så bra som möjligt och kanske starta något. 


Mig själv: 
* träna mer... Hehe, seriöst mitt mål varje år men går lika dåligt varje gång... Men ger väll det ett nytt försök! Haha 
* Göra allt för att min fot ska bli bra!! 
* Bli bättre på att prata inför folk och ta plats. 
* Spara pengar. 
* fota mer! 


Lördag

Godmorgon! Min kväll igår slutade sådär haha... Vi har tappt bort vårt wi-fi i flytten, så jag har internetdelat från min iPad till datorn då jag har väldigt mycket surf där, men igårkväll tog surfen slut så jag hade verkligen ingenting att göra. Men när jag hade kollat instagram i typ 1-2 timmar så gick jag och la mig. 


Nu ska jag till stallet och jag rider ut på Lilleman, bara för att fördriva tiden så mycket som möjligt haha. För efter stallet så har jag pretty much ingenting att göra fram till 16.30 då jag ska ta in Lilleman igen, eftersom jag inte har något internet. Men får väll typ måla naglarna och stirra ut i tomma intet ;) 

Sista dagen på året nu ju! Hur ska ni fira? Jag ska i alla fall fira med kompisar. 

Nu måste jag byta om till ridkläder och gå till stallet, vi hörs sen! Kram 

Omelett och twilight

Hej! Dagen har varit bra. Var skönt att få chilla under förmiddagen, sen hoppade jag med Lilleman på eftermiddagen och det gick bra. Mycket bättre än igår, vet inte om det beror på träningen igår eller att jag helt enkelt hade en bättre "distans-syn" idag haha! Hoppade i alla fall lite högre i slutet. Ca 90 cm. Kändes dock väldigt högt?? Tror det är för att jag inte hoppat några höjder på nästan 3 veckor. Men Lilleman hoppade det som ingenting. Han var dock lite trött idag, så nu har han gjort sig förtjänt av en lugn helg. 
 
Just nu är jag ensam hemma i huset och ser på twilight och äter omelett. Är på nästsista twilight filmen nu, förstår inte hur jag har lyckats se tre filmer på typ 2 dagar? Men antar att jag kollar mer på netflix än jag tror, brukar bara se serier annars och då har jag ingen koll på hur länge jag kollar eller hur många avsnitt jag kollar, men troligtvis så ser jag på lika många avsnitt som längden på en film... haha
 
Nu ska jag fortsätta kolla på twilight, sen skriva lite tidsinställda inlägg till helgen. Måste ge mig själv props för dagens uppdatering!? Fjärde inlägget för dagen nu, och 2 av inläggen har varit såna inlägg jag lagt ner mycket tid på. Klapp på axeln! 
 
Vi hörs imorgon, godnatt
Och katterna alltid vid mig <3 (dem sitter bredvid bordet på bilden)