Paddla kanot i 4h

Hej! Idag hade vi ju friluftsdag och paddlade kanot hela dagen. I ca 4 timmar har vi paddlat idag. Har såååå ont i mina axlar. Helt sjukt. Och är fruktansvärt trött. När jag kom hem så somnade jag och sov till 17.40 ungefär, skulle vara i stallet 17.30. Och jag är tidspessimist. Då förstår ni hur trött jag var (/är)! 
 
Stallet gick bra. Red dressyr och gjorde mycket finlir på form och flyttningar. Han var jätteduktig. Dock måste han ha sparkat sig själv under passet för han hade ett litet sår på ena bakbenet efteråt, men han verkade inte ha ont och han var inte varm eller något sånt så jag får kolla imorgon också, men tror det är lugnt. 
 
Nu ska jag se på serier tills mitt hår har torkat någorlunda, sen ska jag sova. Vi hörs imrogon, godnatt
 

Onsdag

Godmorgon! Idag har vi friluftsdag på skolan, så v ska paddla kanot. Är lite halvtaggad. Det var ju kul att paddla kajak med Marre, Simme och Alva udner sommarlovet, men nu är hela klassen med och vi ska paddla kanot och inte kajak. Så jag vet inte riktigt vad jag kommer tycka. Men förhoppningsvis blir det kul och förhoppningsvis sitter vi kvar i kanoten hela turen hehe..
 
Sen ska jag till stallet och rida. Blir nog dressyr idag. Sen ska jag väll hem och sova typ. 
 
Vi hörs senare, kram
 

Nollning

Hej! Har precis kommit hem från skolan. Blev en väldigt lång dag i skolan idag haha... 9-21, så 12 timmar :))) Men det var ju faktiskt typ bara roligt nu på kvällen när vi nollade 00:orna. 
 
Skoldagen har i alla fall varit bra. Hade Media i 4 timmar, och sen lunch och lite raster mellan lite då och då. När vi slutade vid 14.30 gick jag, Alva, Simme och Marre och skrev ut papper till nollningen, sen gick vi och köpte grejer och sen mat till oss innan vi gick tillbaka till skolan och satte oss och åt och sen gjorde vi iordning innan ettorna kom dit. 
 
Ettorna körde bland annat en poängjakt, och jag har i uppgift att räkna ihop alla poäng :))) så jag får väll sätta mig med det ett tag nu, sen ska jag äta och sova tror jag. 
 
Men guys, vi hörs imorgon! Godnatt <3