Valborg

Hej igen! Är hemma nu, i sängen redo för kvällen. Det var roligt hos kusinerna, och god mat. Riktigt god efterrätt! Nellie hade gjort oreocheesecake, och jag tycker vanligtvis inte om cheescake, men denna var riktigt god! Ska nog också göra den nån gång. 
 
Efter massa lek och massa mat så åkte vi dit paraden och majbrasan skulle vara. Så gick vi med paraden typ halva vägen, sen var vi vid majbrasan. Jag träffade Wilma så vi stod och pratade, sen var det raketer, sen åkte vi hem. Kändes lite ovärt, men jag fick ju i alla fall träffa Wilma. 
Nästa valborg får jag se till att jag inte ska upp tidigt dagen efter och tävla, så jag kan fira valborg ordentligt med mina kompisar! Känns ju lite sådär att se alla kompisars mystorys nu.. Men sånt är livet! Håller man på med en sport där man är väldigt målmedveten så får man offra vissa saker. 
 
Nu ska jag se på nått avsnitt av friends, och äta kvällsmacka. Sen, innan jag ska sova, ska jag förbereda mig mentalt för imorgon. (Låter jättetöntigt, men det är väldigt skönt sen dagen efter när man inte ens är nervös.) Sen sova. 
 
Vi hörs imorgon, godnatt
 
 

Lördag

Godmorgon! Sitter i bilen på väg hem nu från Alva. Igår gjorde vi tacos och åt, dansade en massa, pratade, sjöng Singstar, år godis och såg på film. Vi la oss nån gång efter 2. En riktigt bra fredagsmys-kväll! 

Nu ska jag hem snabbt för att äta frukost och byta om till stallkläder. (Har inte ätit frukost för att vi låg och sov tills pappa knacka på dörren, haha) 
Ska rida Lilleman lite kort, fixa stallsysslorna och packa inför tävlingen imorgon. 

Sen ska jag till kusinerna i eftermiddag, äta där och sen till valborgsfirandet i Skåre. Ska man tävla dagen efter Valborg så blir det ett lugnt Valborg ;) haha! Men jag får i alla fall träffa Wilma!! :D 

Vi hörs snart igen! Kram


Hälja

Hej! Äntligen helg! Sitter i bilen nu på väg från stallet, till kil. Ska hem till Alva, och va med kompisar. Vet att Alva och Martin är där. Sen tror jag även Sofie och Victoria är där. Aldrig träffat Victoria, men alltid kul att träffa nya människor! 

Skoldagen har gått bra. Först var det godisregn så jag, Alva och Martin lite sent till idrottsteorilektionen, men det gjorde inget haha. Sen mitt i lektionen så fick vi gå ut och vara med på en demonstration mot att skolans estet-särklass kanske ska läggas ner. Sen fortsatte vi med gympan. Sen lunch, sen historia. På historian satt jag och Martin och åt godis från godisregnet, så den lektionen gick bra haha. 


Bästa nioåringen i världen!