stress,stress,stress

hej på er! Efter skolan idag var jag as stressad... var inte i stallet förrän tio i 6... Men Jag kom dit i alla fall haha
 
ridpasset gick bra. Körde en övning som jag hittade under dagen som jag screenshotade. En förklaring av övnningen är typ att man galopperar på en 20-metervolt, ex C-volten eller A-volten. och på den öppna delen så gör man en liten volt in mot mitten av volten, och när man svänger in på den lilla volten så saktar man av till skritt, oich när man rider ut på den stora volten igen så fattar man galopp. 
 
Efter att jag hade gjort denna övning ett par gånger så gick lilleman suuuperfint! så jag är nöjd med dagens pass. 
 
Just nu ser jag på svenska hollywoodfruar, så när jag har sett klart det ska jag sova! Har hemska ringar under ögonen och skulle behöva sova ett helt dygn eller nått... Men jag får vänta med att sova ut till helgen. 
 
Vi hörs imorgon igen. godnatt! 
 

Turkiet del 2

Förra delen berättade jag mest om hur det såg ut på hotellområdet. Men nu tänkte jag lägga in lite slumpvis valda bilder som jag berättar om varifrån dom är osv. 
 
det här var typ en liten gård där man kunde se namnen på dom flesta växterna i området. 
 
En vildhund som vi gick förbi när vi gick till "affärerna" utanför hotellområdet. Jag ville helst bara gå fram och klappa den och typ rädda den på något sätt, men jag insåg väldigt snabbt att jag inte kunde göra det :( 
 
Hängmattorna var ett ställe där jag ofta "hängde". 
 
 
Fanns massa olika fontäner överallt som ändå var rätt häftiga :)
 
Bara en random bild på massa skyltar som var där. 
 
Avslutar med lite bilder från havet :)
 

ännu en dag

Godmorgon! Onsdag idag, och alltså lill-lördag. Börjar 8.35 och slutar 15.05. Inga speciella lektioner idag, utan alla är halvtråkiga.. esko, svenska, matte och medier, samhälle o kommunikation. 
 
Händer verkligen inget speciellt idag, så här inget att skriva om :S får försöka skriva ett tidsinställt till dagen också, men har bara massa inlägg i tanken som tar jättelång tid att skriva och jag har inte riktigt tid för det nu... men jag löser det på något sätt!
 
ha det