Godnatt

Hej på er! Har under kvällen bara suttit vid matbordet och pratat med mamma, Alva, Chrille och Malin, och ätit mat, efterrätt och godis. Så nu är jag ju i ganska rejäl matkoma! 

Malin och Chrille har gått nu och jag har gjort mig klar för att sova. Ska se nått avsnitt av gg först innan jag lägger mig. 
Nyss när jag skulle byta tröja så lyckades jag på nått sätt sträcka en muskel i nacken och fy fan vad ont det gjorde! Jag trillade ihop och började grina.. Alva hämtade mamma efter ett tag för dom båda trodde jag skojade, men sen hämtade mamma voltade som hon smörjde in på min nacke så nu är det väll lite bättre. Har inte börjat verka helt än dock. 

Nu ska jag i alla fall se på gossip girl. Imorgon blir sista sovmorgonen på lovet..! 
Godnatt! 


ett bättre inlägg..

Hej på er! Ska försöka skriva ett lite bättre inlägg nu än vad ni fick imorse. När jag bloggade imorse så kollade jag på klockan och insåg att jag hade skitbråttom så jag skrev typ 2 rader haha.. 
 
Morgonen i stallet gick i alla fall bra. Som vanligt fick dom morgon-kraftfoder och sen tog jag ut pauline och gav henne sitt hö, när hon var ute så tog jag ut lilleman på gången och slängde på ett fleecetäcke och grimma med tyglar, sen ut i ridhuset och red i cirka 25 min. Han var så snäll så! Gjorde rena byten och gick fint. Lite piggare idag så han gjorde ett halvhjärtat försök till ett bocksprång som jag skratatde åt.. haha! När vi skrittade av så fick han för sig att hans spegelbild var jättefarlig så han höll på och kasta sig fram och tillbaka uppe vid spegeln och jag höll på att flyga av, så jag fick hoppa av medans han stod och stirrade på spegelbilden och leda fram honom till spegeln så han fick lukta på sin spegelbild.. hahah! Det är intressant att äga en ponny som Lilleman i alla fall... ;) 
 
Sen fick lilleman också gå ut och äta sitt morgonhö när vi hade bytt täcke och grimma. Sen gjorde jag alla stallsysslor och gick hem. Nu har jag duschat, slöat framför mobilen och datorn och sett på gossip girl. Ska se nått mer avsnitt av gg sen fixa nån mat. runt 15.00-16.00 nån gång så hämtar mamma mig, och det blir väll bara gossip girl och mat tills dess.. Vi hörs!
 
 

Lördag

Godmorgon! Tidig morgon idag och jag är dööööööd! 


Måste gå till stallet typ nu så vi hörs senare!!