En runda klar

Nu har vi lastat ut ett lass och sen hem och fikat. Nu fyller vi kärran och alla bilar igen och åker ett varv igen snart. 
Mitt nya rum är extremt litet.. Haha, men mysigt! Jag överlever nog med det rummet. 

Kram


Söndag

Godmorgon! Sitter och äter frukost just nu, sen ska jag, Alva, Stina, mamma, pappa, Chrille, Sandra och mackan flytta saker. Vi ska tömma typ 4 stora kärror med saker haha! 

På kvällen blir det ridning, om vi har hunnit flytta det vi ska. Annars får lilleman vila och jag hjälper till att flytta resten. 

Vi hörs under dagen! 
Kram!


Sådär!

Nu har jag internet! Och kan blogga lite mer ordentligt. 

Var på Ikea under dagen. Var där mellan ca 12.00-15.30... Snacka om huvudvärk när man väl satt i bilen... Haha! Men vi köpte mycket bra till lägenheten och är riktigt taggad på att få inreda mitt lilla "rum" haha ;) det kommer bli vitt med svarta "detaljer" typ. Förhoppningsvis blir det som jag har tänkt mig..! :) 

La nån extra timme i stallet idag på att pyssla om lilleman. Han var lerig på benen och hans man, svans och pannlugg behövde borstas igenom ordentligt. Så jag tvättade benen och torkade dom, sen lackade jag framhovarna och borstade ur svans, man och pannlugg. Det var ett rejält trassel, men det blev bra i slutändan. Sen lindade jag alla 4 ben med vita benlindor och sen på med sadel, träns och min utrustning också. 

Ridpasset gick som sagt riktigt bra. Lilleman var riktigt fin. Värmde upp som vanligt och sen red jag ett LB dressyrprogram. 99% satt jättebra! Det enda var gångartsbyten. Tex trav-halt-trav, eller trav-galopp. Så efter att jag ridit klart programmet tränade jag lite igångsättningar och avsaktningar. Tog bara nån enstaka gång innan det satt riktigt bra också. 

Lilleman är verkligen en stjärna just nu. Sååå fin! Just nu vill jag bara ut och tääävla! Men först måste vi ta tag i lastningen också måste jag komma igång och hoppa ordentligt igen efter hoppvilan. Tänkte hoppa imorgon eftersom jag bara körde markarbete igår. Men får se hur det blir. Han kanske får vila imorgon för vi ska flytta saker till lägenheten hela dagen. Men vi får se! :) 

Godnatt på er! <3 

Titta på'n!! *_*