Markarbete och lördagsmys

Hallu! Idag blev desert ordentligt markarbetspass med lilleman. 

Hade många bommar som jag ändrade avstånd på så det blev både små och stora steg (och vanliga), sen körde jag även lite galoppbommar och sen 3 st små och nån meter senare 3 st med långt avstånd(trav). Han skötte sig galant och var uppmärksam hela tiden och nuddade väldigt sällan bommarna! :) 

Lördagsförmiddagen spenderade jag med att träna. Förra året tränade jag ju väldigt mycket i början av året, och efter typ 8 månader nu utan någon speciell träning mer än stallet så kan jag säga att hela min kropp är starkare än förra året, förutom magen som är svagare haha! 
Körde i alla fall jätte intensiv träning i ca 35 min. Armar, axlar, ben, mage, rygg, allt. Kommer ha sån jävla träningsverk i en vecka nu...! 

Under kvällen har jag ätit kvällsmat och sett på gladiatorerna. Jag har även ätit lördagsgodis. Jag vet att jag sa att jag skulle äta nyttigt, men godis får jag äta på fredag och lördag bara! ;) 

Nu ska jag sova. Hoppas på att få sova hela natten inatt..! 


En gång för alla

Okej. Jag har insett att jag lever väldigt ohälsosamt. Äter för det mesta vitt bröd, kakor, och dricker massa juice och saft, och äter bara lite mat och då inte alltid nått speciellt nyttigt. 

Jag är allergisk mot frukter och jag tycker inte om grönsaker. Jag rider 6 ggr/vecka men det är den enda träningen jag egentligen gör. Och med min skadade fot så kan jag inte springa :S 

Men nu har jag bestämt mig för att ändra på detta! Jag ska lära mig att äta grönsaker. Jag ska dricka mer vatten än juice/saft/oboy. Jag ska träna mer. 

Jag gör inte detta för att bli smal, för det gör mig ingenting om jag är smal som en pinne eller inte. Utan jag gör det för att jag vill vara stark både fysiskt och psykiskt för att orka gå upp klockan 5 och jobba i skolan i flera timmar och sen rida osv. Och för att jag ska ha ett hälsosammare liv. Mina mardrömmar/vakna mitt i natten, måste vara av en anledning och den anledningen tror jag är stress och ohälsosamt liv. Så nu jäklar kör vi! 

Nightmares

Godmorgon! Sov skit dåligt inatt. Vaknade flera gånger pga mardrömmar... 

Men fredagen då! Skoldagen gick bra, tills sista lektionen, no. Haha! Jag, Noel, Filip, klara och Rafael satt vid dom 2 borden längst bak och försökte fatta något, men efter ett tag så gav vi upp och våran övertrötthet tog över. Vi satt och skrattade, kladdade i häftet vi egentligen skulle jobba i, kastade sudd osv. Haha! Asså det var kaos! HAHAH! 

Sen åkte jag hem och bytte om innan jag åkte till stallet. I stallet fortsatte jag med öppna och sluta. Han var väldigt taggad och det blev några luftsprång och bockningar, men han skötte sig bra för övrigt :) 

Sen åkte jag hem och duschade och åt pizza innan jag såg på fångarna på fortet och åt chips! :)

Idag ska jag inte göra något annat än att rida. 
Ha det bra!