Prinseeeen

För att väga upp lite från dom fula fail bilderna så får ni här lite mer fina bilder ;) Bakbena börjar ta sig! HAHA! Han bara "määh! Om jag inte får hoppa högre tänker jag GÅ över!" HAHAH 


Hokus pokus, så blev min hopphäst en dressyrhäst! 

Du är bra!

Något jag har tänkt på att jag har börjat göra är att ständigt vilja trösta andra, och få dom att må bättre. Jag vill inte att någon ska må dåligt över sig själv och vara ledsen. Anledningen till att jag inte vill att andra ska vara ledsna är nog huvudsakligen att jag vet hur det känns, och jag önskar inte ens min värsta fiende det. Jag vet hur det känns att inte vilja lämna sängen på morgonen för att då måste man titta sig i spegeln och döma sig själv. Jag vet hur det känns att stå bland massor med folk, både såna du känner och inte, och ändå känna sig ensam och fulast av alla. Och att veta att någon känner så, då gör det ont inuti mig. 

Jag vill att just du ska må bra. Jag vill att du ska kunna vakna upp på morgonen med ett leende på läpparna. 

Jag vet inte om ni tänkte på det, men när jag mådde så dåligt över farmors död för nån dag sedan så skrev jag ändå att jag hoppas att ni mår bra, och "ha det bra" osv. Även fast jag satt i tårar och visste inte vad jag skulle göra med alla tårar. För jag vill inte att ni ska må dåligt. Ni är ju så underbara! Jag kanske inte har en aning om vem du är, men du ska ändå inte må dåligt! 

Och det här med att folk knappt reagerar när dom ser mobbning, misshandel, nån som trillar ihop på gatan osv. Jag har många gånger sagt ifrån när jag sett mobbning. Ja, det är lite jobbigt just för stunden, men jag kan lova att när du inser att du just fått någon att slippa bli slagen så blir du glad! 

Kom ihåg att du är helt underbar! Och kom ihåg att hjälpa andra att inse det hos dom själva! 
Kram! Failisar

Känner mig så hemsk när jag ser dom här bilderna, men annars hade jag flugit av... Får väl köpa en martingal ;)