trööööött

Hej! ridpasset idag gick bra. Testade på lite olika sätt att rida honom med enbart sitsen. Släppte tyglarna helt, la bort spöet och var helt stilla med skänklarna och fattade galopp från skritt ;) duktig litten ponny!
 
sen inne i stallet så försökte lilleman bita mig, eller aah, han nafsade, så då blev jag arg och sa till honom sen gick jag och tvättade bettet så fick han stå kvar i duschen, och herreguuuuud vad han skämdes! haha! det syndes så väl! haha
 
När jag kom hem så duschade jag och sen ville jag helst bara gå och lägga mig. Men måste packa.... har ju minst lika lite tid att packa imorgon som idag... menmen! Kommer vara så jäkla trött imorgon i skolan.. haha... börjar 8.25, slutar 16.30.... men får käka massa godis varje rast typ hahah! 
 
Nej, nu ska jag äta, sen packa, sen sova! Godnatt
 

Veckoschema

Mån: Skola, stallet, packa
Tis: skola, stallet, packa
Ons: åker till Stockholm
Tors: flyget till turkiet! 
Fre-Sön: Turkiet
 
Händer alltså inte så mycket olika saker denna vecka. mån och tis är bara skola, stallet och packa. Har inte tid till något annat haha
och, aah, ni ser ju vad som händer resten av veckan!
 

måndag

Godmorgon! Har ju egentligen sovmorgon varje Måndag, men idag skulle jag väcka mina lillasystrar och fixa frukost till dom och allt, så jag gick upp vid 7. 
 
Har 2 lektioner idag. Först historia och sen mepro, sen slutar jag vid 16.30. Efter skolan så är det stallet som ska göras, sen börja packa! Är lite exhalterad ändå ;)
 
Nu ska jag skriva inlägg till bloggen!
kram
Emelie och hennes nya ponny igår