That's what people say

Godmorgon! Sitter och lyssnar på musik i högtalaren och pluggar. No prov om mindre än 2 timmar.... 

Igår red jag dressyr. Red mycket så han fick tänka, alltså inte bara följa spåret utan rida volter, några meter innanför, osv. Fokuserade på formen och skänkelvikningar. Han börjar bli sååå fin nu! 

Idag blir uppdateringen lite sådär. Jag kommer plugga på bussen hela tiden så kan inte skriva några tidsinställda, och sen efter skolan kommer jag säkert vara så trött så jag inte orkar. För jag ska ju hinna med stallet osv också. Och på fredag är det matteprov som jag ska börja plugga till. 

Hoppas ni får en bra dag! Kraaaam <3 Veckoplanering

Denna vecka är väldigt rörig. Flera saker vet jag inte om det kommer bli av och vissa saker vet jag inte om det blir just den dagen. Men ni får ta det som en preliminär planering ;) 

Mån: skola, dressyr. Plugga no(!!!!) 
Tis: skola, no prov, dressyr/uteritt, plugga matte 
Ons: skola, stallsysslor, lilleman vilar, SKU 
Tors: skola, gymnasieforum, dressyr (tjejkväll i stan men kan troligen inte gå :( ) 
Fre: skola, matte prov, Färjestad travet efter skolan, sen snabbt till stallet och rida om jag hinner. Förhoppningsvis kan Alva eller någon annan mocka då. 
Lör: plugga so och eng. Stallet. Dressyr 
Sön: plugga so och eng. Hopplekrion för Stein (vet inte när hopplektionen blir, men troligen på söndag) 


Måndag, försvinn. Ingen gillar dig...

Hejsan alla som är vakna! Gissa vem som är stressad som fan (som vanligt)? En ledtråd: JAG! 
Försov mig i morse för att ljudet på min mobil funkar typ inte! För jag har högsta ljudet på men ändå så hörs det knappt... Det har alltid varit skit högt men nu låter det knappt..... -.- 

Igår hoppade jag med lilleman. Det gick inte så bra... Hoppade bara låga hinder eftersom han behöver träna på det, och han måste verkligen träna på det! Han bryr sig inte om att lyfta på benen och det är inte bra alls för han ska ju va rädd om sig! 
Vid ett tillfälle skulle jag galoppera över en bom på typ 20 cm. Hade en lätt bom så den vägde knappt nått och lilleman klev över med första benet, men andra brydde han sig inte om, så bommen fastnade mellan hans framben och svingades runt och lilleman bockade iväg... HAHAHAH! Skrattade som fan åt honom! Haha! 

Det positiva med gårdagens pass var att jag skulle träna på att landa i rätt galopp, men han gjorde det nästan hela tiden ;) 

Ska skriva ett inlägg med veckoplanering nu som jag ställer på tidsinställt, om det funkar. Har ju fortfarande inget internet 

Ha en bra dag!