Dagens

Hallojjj! Sitter just nu och äter. Ridpasset idag var lite sådär. Hade bommar på snett-igenom-vägen (en varsin bom åt båda hållen) och tänkte öva på att byta galopp, men det sket sig... Han bytte typ 1 gång av alla gånger jag galopperade över dom.... Men han kom i alla fall rätt på bommarna och var arbetsvillig/framåt. I slutet la jag upp det på ett par sockerbitar/klossar eller vad ni nu kallar det. Hoppade det 4 gånger första gången var det lite för snabb galopp så han hoppade av väldigt tidigt och jag var inte beredd och flög fram och han började bocka haha! Men jag satt kvar ;) andra gången var perfekt. Rätt avstånd, rätt fart och rätt galopp innan och efter (och jag hängde med haha) tredje gången kom han väldigt nära och bytte inte galopp efteråt, men fjärde gången var perfekt igen :) 

Han var riktigt svettig efteråt eftersom han börjar få vinterpäls och det blev väldigt mycket galopp på ridpasset. Så efter en dusch fick han ställa sig och äta med fleece täcke och torka medans jag fixade hans nya träns som jag köpt. :) 

Nu ska jag försöka få internet, annars ska jag hitta nånstans där jag har internet och då ska jag kolla på Andrea, Ricky, chris och brents serie på yt :) Obsessed

Gah vad jobbigt det är då! 

Mitt mobil internet tog slut för några dagar sedan och mitt extra internet tog slut igår (därför jag aldrig bloggade från ullared) och dessutom så har familjeinternetet slutat funka i mitt rum så jag måste gå ut till tvn om jag ska ha internet...! Eftersom jag är i mitt rum typ 85% av dagen (14% i stallet och 1% i köket och hämtar mat typ HAHAHAH) så blir det fett jobbigt! 

Nu ska jag i alla fall byta om till ridkläder och försöka få med mig allt jag köpt på cykeln och åka till lilleman. Kommer säkert få åka 2 omgångar eller nått haha! 
Ni får överleva utan några fler bilder tills imorgon när allt internet är tillbaka igen! :D 

Kikar in

Hejsan! Tänkte bara kika in här och ge er ett tips på ett inlägg att läsa. 

https://ameliethelander.wordpress.com

Det är min kompis' kompis som har skrivit ett riktigt bra inlägg om feminism och jämställdhet. 

För att göra det klart för er, jag är inte värsta feministen, men jag tycker att det ska vara jämställt i världen mellan alla. Kvinnor och man, svarta och vita, rika och fattiga. (Med rika/fattiga så menar jag inte att fattiga ska få allt det rika har jobbat sig till, utan att rika och fattiga ska bli behandlade likadant av samhället och andra människor. Svårt att förklara men hoppas ni fattar) 

Nu ska jag fixa nått att äta! :)