När tankarna tar över...

Idag har jag packat, köpt lite saker, sett på fotboll och fått en ny fotbollsspelare-favorit. Neymar Jr! 

Ligger i min säng i mörkret och försöker sova, vilket inte går så bra... Tankarna tar över och jag tänker för mycket. 

Nu är sista natten i min egna säng på flera dagar. Det jag kommer sakna mest är Örjan och lilleman. Seriöst tveksamt om jag klarar mig utan dom... Men ska försöka ha en bra tid på lägret och sen när jag kommer hem kan jag njuta ordentligt av att få gosa med Örjan och rida lilleman :D 

Snart är konfan slit och jag har konfirmerat mig. Då kommer min sommar börja på riktigt. Jag ska verkligen göra ALLT för att köpa lilleman. Har även några planer att testa för att få honom. 
Problemet med köpet är att pappa och mamma tycker att han är för dyr eftersom han har en massa problem och det är även väldigt svårt att sälja häst just nu så därför borde priset va mycket lägre än det är, men jag ska berätta för pappa mina "planer" och sen bara be till Gud. Jag kan inte göra så mycket mer än det. 

För utom lilleman så kommer jag kanske åka till Liseberg, jag ska till Boda Borg och jag ska träffa kompisar. Det är väl det jag har framför mig resten av sommaren. 

Ska snart försöka sova igen. Men jag har ingen list för jag vet ändå att jag inte kan somna... Jag har jätte svårt för det just nu... Jag sitter lixom och googlar på sätt att lättare somna klockan 2 på natten fast jag släckt lampan för 4 timmar sedan... :/ men får börja försöka somna tidigt och hoppas på att somna innan 3.. 


Jag packar seriöst alltid i massa små väskor... 


Snart åker jag...

Halv sitter just nu i min säng och planerar lite till packningen. Imorgon ska jag packa hela dagen för på söndag åker jag. 
Igår var jag på stan med Moa och köpte lite saker jag bland annat ska ha till lägret men också lite annat. Visar i slutet av inlägget vad jag köpte :) 
I morse var jag i stallet och red lilleman. När vi började rida var det perfekt väder. Inte för varmt, inte för kallt, ingen vind och inget regn. Men när vi hade ridit i kanske 20 minuter så började det regna, och efter 10 minuter av "vanligt" regn så bara öppnade sig himlen och det bara öste ner. Ridpasset gick super bra för övrigt. Han var väldigt rädd men det är för att en annan person rider honom på vuxen ridlägret just nu, då blir han osäker direkt. Men när jag väl bevisat för honom att det var jag så lugnade han sig och ridpasset blev riktigt bra. Idag klarade vi galopp ombyte utan hinder tillsammans för första gången!! :D var super glad! 
Efter ridpasset var det en mysig tid inne i stallet. 5 sjö blöta hästar, 7 personer (5 ryttare) varav 4 var dränkta i regn, och en härlig stämning. Hästar som kissade på gången så dom fick gå ut i regnet medans andra skrattade åt dom på skoj, och det var helt enkelt mysigt! Sen i bilen hem blev det väldigt kallt när mina ridbyxor blev riktigt kalla... Men väl hemma så blev det en vaaaarm dusch. 

Okej, vad jag köpte i torsdags nu då; 

iPhone skal och plast till skärmen, essie nagellack och 2 armband. 

Snygg t-shirt från Gina tricot

Vääääärldens skönaste harems byxor.
Kommer bo i dom här! (Från hm) äääälskar dom redan!!


Det var det jag köpte. 

Efter ridpasset; genom dränkta, fula men väldigt nöjda och glada! :D 
(Kan ju tillägga att jag hade min mobil i fickan hela ridpasset och den var rätt blöt den också efteråt, därför inte speciellt bra kvalité... Haha!) 

Nu ska jag läsa och sen sova! Godnatt! 
(Juste, mitt mobil internet är slut nu också... Så lever på mammas internet nu och kan därför inte blogga under lägret dom första dagarna..) 

Konfa och annat

Har varit på konfa idag. Roligt som vanligt :D imorgon är sista dagen som "vanligt" med konfa gruppen. Sen har vi bara ett läger i Vägsjöfors med 00:or också och själva konfirmationen, sen är det slut. :( men får försöka se det positivt. Vi har i alla fall haft en jätte rolig tid i denna grupp! :D 

Imorgon är det som sagt konfa, och efter konfan ska jag till stan och träffa Moa :D och på fredag ska jag till stallet och rida lilleman. Jag fick inte rida på lördag och på söndag åker vi så jag får inte rida honom på en hel vecka :'( kommer typ dö! Men när jag väl kommer hem kommer jag förhoppningsvis få en vecka med honom hemma :D 


Nu måste jag sova!