hoppning

Hoppade lite idag med lilleman. Hoppade trippelbarr för första gången :D gick jätte bra och är super nöjd med dagens pass :) 
 
sanna tog kort :D 
Fina ponny ♥♥♥

Me no gusta rubriker

Hallojj mitt i natten! 
Ska uppdatera er på mitt senaste dygn ;) 
Red dressyr med lilleman. Mycket tempo växlingar. Han skötte sig bra! :) imorgon blir det kanske lite hoppning. 

Åkte ring igår också (igår eftersom klockan är efter midnatt) j*vlar vad jobbigt det var då! Det var skit mycket vågor så jag bara flög hela tiden. Skrapade upp min armbåge och tappade mitt armband nånstans ute på sjön. Det armbandet som jag har haft på mej hela tiden sen vinter/vår lägret med konfan. Eftersom det inte går att ta av så måste det ha gått sönder :( aja, det började ändå se ganska fult ut... 

På tal om konfan, har fått hem mina bilder nu!Gruppbilderna. Älskar dom! :D lägger in bilder på dom längst ner i inlägget. 

En sista sak jag ska berätta för er också. Imorgon, eller idag blir det haha, så kommer Sanna till mig! Ska bli roligt! :D vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer än att vara hos lilleman nån gång under dagen. Men vi kommer väl på nått! :) 

Nu ska jag försöka sova! Ni är väl med mej och ber för att Örjan ska komma hem till mig igen, hel och frisk inom snar framtid!? För jag vill inte vara utan honom något mer! Gråter varje dag... 

Senaste bilden jag har på honom. Tog den för över en månad sen.. :( <3 


Natt bloggning

Har precis redigerat en video jag och Alva spelade in för några timmar sedan. Jag redigerade ner 28 minuter till 5-6 minuter! Haha! Ska ladda upp videon på vfm imorgon om jag har tid. 

Idag red jag ut. Jag red hem och väl hemma så fick lilleman banan och vatten och massa gos osv. På hemvägen kom det en stor bil som saktade ner först, men när han var bara nån meter framför så gasade han på som fan och körde snabbt enda tills han var några meter bakom, då saktade han ner till vanligt tempo!? Asså vafan! Blev så jävla förbannad! En del förtjänar verkligen att få en hovspark på bilen, eller två! 

Vill inte dra alla över en kant för en del bilister saktar ner ordentligt och kör över på andra sidan och gör allt för att inte skrämma hästen, men vissa verkar vilja skrämma hästen... Det som är bra är ju att om hästen skulle sparka till bilen eller nått liknande så behöver aldrig ryttaren eller ägaren till hästen betala, utan det är alltid bilisten! Tummen upp för det! 

Nej, nu ska jag försöka sova! Godnatt! 


HAHHA! Videon...